Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Adam en Eva (videoclip)

31 maart 2012

Ik zal eerlijk zijn, want deze muziek vind ik ongelofelijk mooi. Maar ik krijg ook een brok in de keel als Adam en Eva hun frustratie, spijt en nood onder woorden brengen. Hoe kan God zeggen dat het goed is als alles in de puin is komen te liggen? Wie gaat de puinhopen weer opruimen? Kan het ooit weer worden zoals het bedoeld was?

Het antwoord erop is: JA. Hier begint het verhaal als je wilt begrijpen waar Jezus voor op deze wereld kwam. Hij kwam niet om een aardige man te zijn die mooie dingen zei, die inspirerend was en een goed voorbeeld om na te volgen.

Jezus kwam om de puinhopen op te ruimen. Om het weer te maken zoals het bedoeld was: GOED.

Door Jezus komen dromen weer uit. Kan je ontspannen dansen. Leef je zonder (zelf)veroordeling, zonder angst. Wandel je weer met God door het leven.

Wij konden de boel niet terugdraaien. Maar God Zelf heeft het gedaan.

Wow…

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
3 Comments
  1. Ron Linders

    Een schitterend muzikaal stuk met een héĺe diepe waarheid. Ja, wat hebben wij het verbruid en heeft Hij laten zien hoe het wel moet. Héérlijk die Paasdagen met als uitsmijter de verijzenis! De dood overwonnen! Nu is het aan onz Zijn voorbeeld te volgen. Dank voor het delen Wouter.

Adam en Eva (videoclip)

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
3