Adam & Eve
1 min leestijd

Ik zal eerlijk zijn, want deze muziek vind ik ongelofelijk mooi. Maar ik krijg ook een brok in de keel als Adam en Eva hun frustratie, spijt en nood onder woorden brengen. Hoe kan God zeggen dat het goed is als alles in de puin is komen te liggen? Wie gaat de puinhopen weer opruimen? Kan het ooit weer worden zoals het bedoeld was?

Het antwoord erop is: JA. Hier begint het verhaal als je wilt begrijpen waar Jezus voor op deze wereld kwam. Hij kwam niet om een aardige man te zijn die mooie dingen zei, die inspirerend was en een goed voorbeeld om na te volgen.

Jezus kwam om de puinhopen op te ruimen. Om het weer te maken zoals het bedoeld was: GOED.

Door Jezus komen dromen weer uit. Kan je ontspannen dansen. Leef je zonder (zelf)veroordeling, zonder angst. Wandel je weer met God door het leven.

Wij konden de boel niet terugdraaien. Maar God Zelf heeft het gedaan.

Wow…

3 reacties

 1. Rooske van Mersbergen op 21-04-2012 om 20:14

  Hallo Wouter, wie is deze band?
  groet, Rooske  • Wouter van der Toorn op 21-04-2012 om 22:21

   Dit is Leigh Nash (van Sixpence none the Richer) samen met Matthew West. Staat op een speciale CD die hoort bij een bijbelproject “The Story”. 2. Ron Linders op 09-04-2012 om 14:29

  Een schitterend muzikaal stuk met een héĺe diepe waarheid. Ja, wat hebben wij het verbruid en heeft Hij laten zien hoe het wel moet. Héérlijk die Paasdagen met als uitsmijter de verijzenis! De dood overwonnen! Nu is het aan onz Zijn voorbeeld te volgen. Dank voor het delen Wouter.