dit hebben dromen nodig

Dit is wat je droom nodig heeft

1 min leestijd

dit hebben dromen nodig

Het zijn van die leuke vragen die gemakkelijker gesteld zijn dan beantwoord: wat is jouw droom? Voor je relatie, je gezin, je toekomst, je carrière, je kerk… En laten we direct maar eerlijk zijn: deze dromen zijn niet altijd gemakkelijk te vinden. Ook niet altijd gemakkelijk vast te houden. Wellicht helpt het als je weet wat je droom nodig heeft:

Risico

Als je je droom wilt nastreven moet je risico’s durven nemen. Je dromen komen niet vanzelf en je moet bereid zijn om stappen te zetten!

Ongemak

Het nastreven van een droom is nooit gemakkelijk geweest. Stop met wachten tot het ooit vanzelf in de schoot wordt geworpen. Je dromen navolgen zullen altijd een stuk ongemak geven, je moet uit je veilige situatie stappen.

Reageer!

Wat heb jij gedaan om je dromen waar te maken? Wat heeft het je gekost en wat heeft het je opgeleverd? Inspireer ons!

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -