it's all about me

Ik aanbid mij met heel mijn hart

1 min leestijd

Het zou toch ideaal zijn: een speciaal worship pakket waarbij het om mij gaat. Want het gaat toch allemaal om mij?! Heerlijk zwijmelen en mezelf goed voelen. En weet je, je krijgt de CD twee keer, zodat ik twee keer naar mij kan luisteren!

[ba-youtubeflex videoid=”8XHkMPA1334″]

 

Dit filmpje is een parody die eigenlijk de gekte van het aanbidden van onszelf laat zien. Een egocentrische aanbiddingsleider zingt bekende praise en worship liedjes maar draait deze om in iets heel anders. Leuke eye-opener! Misschien toch maar iets anders aanbidden.

Zeg, wat aanbid jij eigenlijk?

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wouter van der Toorn
Wouter van der Toorn
12 jaren geleden

Wellicht kende je deze ook al: http://www.youtube.com/watch?v=3RJBd8zE48A (de contemporvant church)