Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Ik aanbid mij met heel mijn hart

15 maart 2012

Het zou toch ideaal zijn: een speciaal worship pakket waarbij het om mij gaat. Want het gaat toch allemaal om mij?! Heerlijk zwijmelen en mezelf goed voelen. En weet je, je krijgt de CD twee keer, zodat ik twee keer naar mij kan luisteren!

[ba-youtubeflex videoid=”8XHkMPA1334″]

 

Dit filmpje is een parody die eigenlijk de gekte van het aanbidden van onszelf laat zien. Een egocentrische aanbiddingsleider zingt bekende praise en worship liedjes maar draait deze om in iets heel anders. Leuke eye-opener! Misschien toch maar iets anders aanbidden.

Zeg, wat aanbid jij eigenlijk?

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
1 Comments

Ik aanbid mij met heel mijn hart

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
1