waaromjezus.biz

Jezus voor zakenmensen

2 min leestijd

waaromjezus.biz

Afgelopen week heeft Jesus.net samen met CBMC (christelijke zakenmensen) de site waaromjezus.biz gelanceerd, een online cursus over Jezus. Wie hij was, waarom hij zo’n belangrijke plaats inneemt in het christelijk geloof, welke invloed hij vandaag de dag nog heeft. Online, in een veilige omgeving (kan ook anoniem), kan je zelf ontdekken wie Jezus is. Je wordt begeleidt door een online coach.

Nieuwe style Jesus.net

Aan de site heb ikzelf een aantal maanden gewerkt, zowel de ‘gewone’ site als de leeromgeving. Het is de eerste in de aangescherpte style die we ontwikkelen voor Jesus.net. Voor mezelf naar tevredenheid. Na een aantal maanden achter de schermen werken is het nu zichtbaar. En gaan de mensen van het CBMC er zelf mee aan de slag.

De cursus zal vooral relationeel worden ingezet: zakenmensen die met bijvoorbeeld een zakenrelatie online door de cursus gaat. Het is een bijzonder experiment, want deze opzet hebben we nog niet eerder uitgewerkt. Gaaf!

Website: WordPress

De voorkant van onze sites worden gebouwd in WordPress. Hiervoor hebben we ondertussen de technische kant van de zaak aardig op orde. Binnenkort zullen ook site’s als ikzoekgod.nl een subtiele facelift ondergaan. Natuurlijk alles onder het motto: “meten is weten”. Want iedere aanpassing heeft effect op resultaat. We hopen met zoveel mogelijk mensen in contact te komen.

[ba-youtubeflex videoid=”wEDEWCfbhYU”]

Net als in de nieuwe opzet voor ikzoekgod.nl staan ook op deze waaromjezus.biz de persoonlijke verhalen centraal. Zoals dit verhaal van Wilbert Phillipo, ondernemer.

Leeromgeving: eFront

Voor de leeromgeving gebruiken we eFront. Het specifiek inrichten voor onze manier van werken vraagt nog steeds de nodige aandacht. Maar ik ben bijzonder tevreden over het tempo en de kwaliteit van service van hun kant uit.

Check zelf: www.waaromjezus.biz »

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -