Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Laat zien wat de ander waard is

17 maart 2012

Via Lucas Reinds kwam ik op deze Tedx talk van Jeremy Cowart die vertelt wat er gebeurt met mensen als je ze op de foto zet. Als professioneel fotograaf is hij ooit begonnen met het idee om juist gewone mensen te fotograferen. Niet met de reden om ze daarna te exposeren. Maar met als doel om ze aan deze mensen te geven.

[ba-youtubeflex videoid=”79fSnhm8IIc”]

De uitdaging

De uitdaging van Jeremy is: hoe kan jij in jouw business of met jouw talenten anderen laten zien en weten dat ze waardevol zijn. Ik vind het een fantastische uitdaging. Misschien een geweldig idee voor een kerk. Maak een studio en zorg dat mensen prachtig worden gemaakt voor de foto en geef het ze. Gewoon omdat ze het waard zijn…

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
3 Comments
  1. Bart Hoogmoed

    Dat is zeker een ontzettend krachtig concept! Een tijdje terug hebben wij als gemeente een zogenaamde “Verwendag” georganiseerd. Mensen die het niet zo breed hebben, kregen voor niets te eten, make-up, hun haar werd geknipt, er was een voeten pedicure en een massage stoel en uiteindelijk ook een photoshoot. De foto’s werden ter plekke geprint en meegegeven.

Laat zien wat de ander waard is

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
3