plug

Toplijst premium WordPress plugins

4 min leestijd

premium WordPress plugins

Steeds vaker maak ik gebruik van premium plugins voor WordPress. Wellicht heeft het met kwaliteit te maken, of juist met de ondersteuning. Wellicht heb je nog nooit premium plugins gebruikt, hier de top lijst van de plugins op codecanyon.net. Om je een indruk te geven:

UberMenu - WordPress Mega Menu PluginUberMenu – WordPress Mega Menu Plugin

Deze plugin gebruik ik met alle genoegen voor mijn topmenu. Recent is deze plugin geupgrade naar versie 2 met daarin mooie verbeteringen. Er is veel mogelijk. En als je je site wilt verbeteren, dan zou je eens naar je menu moeten kijken! UberMenu ($16,-)

Styles with Shortcodes for WordPress Styles with Shortcodes for WordPress

Een mooie plugin die om één ding draait: shortcodes. Door middel van korte codes kan je allerlei functionaliteit toevoegen. De plugin komt zelf al met een behoorlijk grote bibliotheek. Daarnaast kan je je eigen shortcodes maken voor allerhande zaken. Styles with Shortcodes for WordPress ($25,-)

uBillboard - Premium Slider for WordPressuBillboard – Premium Slider for WordPress

Wil je een professionele website, dan heb je ergens een slider nodig. Deze is bijzonder populair, en niet voor niets. Deze slider heeft een uitstekende beheerfunctie en mooie skins in het pakket bijgeleverd. uBillboard – Premium Slider for WordPress ($20,-)

Visual Composer for WordPressVisual Composer for WordPress

Hier maak ik ondertussen (ook voor dit bericht) veel gebruik van. Het is een wysiwyg tool, maar dan heel wat beter. Het is een complete drag-and-drop interface waarmee je prachtige pagina’s kan opbouwen en schikken. Wat mij betreft is dit zeker de investering waard. Visual Composer for WordPress ($25,-)

Slider PRO - WordPress Premium Slider PluginSlider PRO – WordPress Premium Slider Plugin

Er zitten in de toplijst een aantal Slider-plugins. Het is daarom wel even kijken welke het meest aan je eisen voldoet. Soms is het gewoon omdat de setup precies is wat je nodig hebt. Deze slider een ongelofelijk grote bibliotheek aan opties. Dus dat is even zoeken wat precies bij jouw smaak past. Slider PRO – WordPress Premium Slider Plugin ($25,-)

RoyalSlider - Touch Content Slider for WordPressRoyalSlider – Touch Content Slider for WordPress

Nog een Slider in de toplijst. Helemaal klaar juist ook voor de tablets (iPad, etc) en touch bediening. Check ook de preview van deze slider om een beeld te vormen. RoyalSlider – Touch Content Slider for WordPress ($20,-)

Video Gallery WordPress Plugin /w YouTube, VimeoVideo Gallery WordPress Plugin /w YouTube, Vimeo

Deze plugin gebruik ik voor een website met video’s en bibliotheken aan video’s. Je kan de video player prachtig stylen naar je eigen smaak en komt veel opties. Je kan bijvoorbeeld ook youtube playlists in de player aanbieden. Ook heel belangrijk: de plugin is helemaal html5 klaar! Video Gallery WordPress Plugin /w YouTube, Vimeo ($15,-)

White Label Branding for WordPressWhite Label Branding for WordPress

Je bouwt een website en je wilt deze helemaal opbouwen met de logo’s van je bedrijf of organisatie? Of wil je dit voor een klant maken? Wil je zaken beperken voor de mensen zodat ze de boel niet kunnen slopen? Aparte kleuren schema’s aanmaken? Of heb je wat specifiekere gebruikers rollen nodig? Deze plugin maakt het je daar gemakkelijk in. Er zijn nog veel meer opties. White Label Branding for WordPress ($25,-)

Lightbox Evolution for WordPressLightbox Evolution for WordPress

Hoe wil je je afbeeldingen, Google Maps, Vidoes of andere content laten zien? Deze plugin maakt het eenvoudig om een lightbox toe te voegen. Daarmee komt er een extra laag over je site om dit te bekijken zonder dat je weg hoeft te klikken. Mooi, slick! Check de online demo, dan pas krijg je denk ik een idee van de mogelijkheden. Lightbox Evolution for WordPress ($18,-)

Easy Custom Content Types for WordPressEasy Custom Content Types for WordPress

Een bijzonder gemakkelijke manier om Custom Post Types, Taxonomies en Custom Meta Boxes aan te maken. Dit kan op andere manieren nogal eens een ingewikkelde klus zijn. Met deze plugin wordt het erg gemakkelijk. De plugin wordt door de gebruikers bijzonder hoog gewaardeerd. Easy Custom Content Types for WordPress ($20,-)

[ba-column size=”one-half” last=”0″][ba-box background=”#d9edf7″ border=”#bce8f1″ textcolor=”#3a87ad”]Premium plugins kosten je wat. De prijzen liggen bij codecanyon tussen een paar dollar tot $25.[/ba-box][/ba-column][ba-column size=”one-half” last=”1″][ba-box background=”#dff0d8″ border=”#d6e9c6″ textcolor=”#46885c”]Andere sites met premium plugins zijn bijvoorbeeld: wpplugins.com; wpmudev.org; pluginbuddy.com.[/ba-box][/ba-column]

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -