iPad apps

Mijn nieuwe tips: iPad apps

3 min leestijd

iPad apps

Even een kort lijstje met daarin de iPad apps die ik recent heb toegevoegd. En natuurlijk leuk, handig, noemenswaardig zijn. Dit zijn mijn tips. Als je nog andere tips heb, heel graag!

Pocket

PocketJe online bookmarks bij houden. Eerst heette dit ReadItLater maar is recent omgedoopt tot Pocket en is daarmee opnieuw ontworpen. Het is een alternatief voor Instapaper. Pocket is echter grafisch mooier afgewerkt. De overstap (voor nu) is prima gemaakt door een export van alle bookmarks vanuit Instapper.
Pocket in iTunes (gratis) »

Diet Coda

Diet CodaCoda, een applicatie voor web-ontwikkelaars, is voor de Mac net als versie 2 uitgebracht. Tegelijk hebben ze een iPad versie (Diet Coda) uitgebracht. Een wat uitgeklede maar daarmee niet minder mooie applicatie voor de mobiele web-ontwikkelaars.
Diet Coda in iTunes (€15,99) »

WriteRoom

WriteRoom Over WriteRoom schreef ik eerder al. Voor de mensen die tekst moeten schrijven en het nodig hebben om niet teveel te worden afgeleid. Daar is de iPad een uitstekend apparaat voor! Er zijn meerdere opties, maar WriteRoom is gewoon geweldig in zijn eenvoud en soberheid.
WriteRoom in iTunes (€3,99) »

Men in Black 3

Men in Black 3

Ja, even wat games. Hou je van Men in Black? Nummer 3 komt eraan in de bioscoop. Het is zo’n spel waar je om de paar uur een minuutje naar kijkt. Door opdrachten uit te voeren en strijd met aliens te winnen kom je steeds verder in het spel. Grappig.
Men in Black 3 in iTunes (gratis)»

Air Mail

Air MailOngelofelijk mooi en goed uitgewerkte game waarin je een vliegtuigje moet besturen en daarbij allerlei opdrachten moet doen zoals spullen of passagiers ophalen, branden blussen, en nog meer.. Dit is een iPad game zoals deze hoort te zijn. Geweldig uitgewerkt en loopt als een tierelier.
Air Mail in iTunes (€3,99) »

Slingshot Racing

Slingshot RacingHou je meer van racen? Slingshot is een leuk spelletje voor de verloren kwartiertjes. Of voor tijdens het saaie voetbal kijken. Heb je ook wat te doen. Het idee is als volgt: je moet steeds een haak uitgooien op het juiste moment om de bocht om scheuren.
Slingshot Racing in iTunes (€2,39) »

Futulele

Futulele iPadJa, je kan Ukelele spelen. En als je een iPhone heb dan kan je deze zelfs als remote (gratis app erbij) gebruiken. Dit is een leuk concept. Check het filmpje. Voor de mensen die muzikaal zijn. En voor de de mensen die het heel graag zouden willen zijn :)
Futulele in iTunes (€2,39) »

[ba-youtubeflex videoid=”wdPRhBtO4IA”]

Scanner Pro

Scanner ProMet deze applicatie heb je geen Scanner meer nodig. Je iPad wordt een scanner, waarbij je prima documenten kan scannen en opslaan als bijvoorbeeld PDF. Ook met meerdere pagina’s. Ideaal na vergaderen, of even een brief doormailen of iets dergelijks.
Scanner pro in iTunes (€5,49) »

Adobe Proto

Adobe ProtoIk ben nogal eens aan het schetsen, denken, proberen als het gaat om web-ontwerp. Adobe is recent uitgekomen met een paar nieuwe apps. En Proto is echt handig en mooi. Je kan prima werkbare wireframes maken. En dat gewoon lekker op je iPad.
Adobe Proto in iTunes (€7,99) »

Reageer

Heb jij nog tips? Ik hoor ze graag!

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -