Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Mijn verhaal met God (videos)

24 juni 2012

i am second witte stoel

Een steeds belangrijk onderdeel van Internet evangelisatie zijn de persoonlijke verhalen van mensen. Voor onze site ikzoekgod.nl hebben we het concept van I am Second overgenomen. Alle verhalen worden gedraaid op een witte stoel. Allemaal unieke mensen met een uniek verhaal.

Hieronder een aantal van onze Nederlandse verhalen uit de serie “mijn verhaal met God”. Vorige week heb ik ook mijn verhaald verteld. Ben benieuwd wat het eindresultaat gaat worden. Dat zal in de komende weken wel duidelijk worden.

Alle verhalen komen van ikzoekgod.nl. Deze pagina zal mogelijk dezelfde opzet krijgen als de presentatie van de video’s hierboven.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Mijn verhaal met God (videos)

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0