i am second witte stoel

Mijn verhaal met God (videos)

1 min leestijd

i am second witte stoel

Een steeds belangrijk onderdeel van Internet evangelisatie zijn de persoonlijke verhalen van mensen. Voor onze site ikzoekgod.nl hebben we het concept van I am Second overgenomen. Alle verhalen worden gedraaid op een witte stoel. Allemaal unieke mensen met een uniek verhaal.

Hieronder een aantal van onze Nederlandse verhalen uit de serie “mijn verhaal met God”. Vorige week heb ik ook mijn verhaald verteld. Ben benieuwd wat het eindresultaat gaat worden. Dat zal in de komende weken wel duidelijk worden.

Alle verhalen komen van ikzoekgod.nl. Deze pagina zal mogelijk dezelfde opzet krijgen als de presentatie van de video’s hierboven.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -