onweerstorm

Een onweerstorm

1 min leestijd
[ba-youtubeflex videoid=”I8OEEhKlKzE”]

Een prachtige time-lapse video van een onweerstorm. Hier kan ik wel uren naar kijken. Zeker als je de kwaliteit op HD zet.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ina rozema
Ina rozema
12 jaren geleden

Echt heel erg mooi. Ik hou heelerg van de natuur en kan ook erg genieten van alle wonderen daarvan. Dit is werkelijk onvoorstelbaar mooi. Ik heb zelf ook wel eens geprobeerd een bliksumflits te fotograferen maar het is me helaas nog nooit gelukt. Wat een vonderbaarlijke god hebben wij dat hij ons dit laat zien.