huis op het zand

Hoe vast is jouw fundament?

1 min leestijd
[ba-vimeoflex videoid=”9608262″]

Een mooi filmpje van Dan Stevers over de gelijkenis die Jezus vertelde over twee bouwers. De een bouwt op een rots, de ander op zand. Bij crisis komt het verschil pas echt aan het licht…

24 Wie deze woorden van mij hoort en ernaar handelt, kan vergeleken worden met een verstandig man, die zijn huis bouwde op een rots. 25 Toen het begon te regenen en de bergstromen zwollen, en er stormen opstaken en het huis van alle kanten belaagd werd, stortte het niet in, want het was gefundeerd op een rots. 26 En wie deze woorden van mij hoort en er niet naar handelt, kan vergeleken worden met een onnadenkend man, die zijn huis bouwde op zand. 27 Toen het begon te regenen en de bergstromen zwollen, en er stormen opstaken en er van alle kanten op het huis werd ingebeukt, stortte het in, en er bleef alleen een ruïne over. ‘ Matteus 7 vers 24 – 27

Reageer eens…

Hoe stevig is jouw fundament? Waar heb jij je huis (wordt hier in de eerste plaats figuurlijk bedoeld) op gebouwd?

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -