mijn verhaal met god wouter van der toorn

Mijn verhaal met God: de beste vader

1 min leestijd
[ba-youtubeflex videoid=”G-QLeDFwtnM”]

Een spectaculair verhaal over het leren kennen van God heb ik niet. In ieder geval niet met allerlei smakelijke, spannende, heftige dingen. Alhoewel. Is het ontdekken van onvoorwaardelijke vaderliefde niet iets waar ieder mens naar verlangt?

Eerder vertelde ik al dat ‘mijn verhaal met God‘ was opgenomen op video, maar nog verwerkt moest worden. Dit is de eerste versie die ervan is gemaakt. Dit is mijn verhaal met God. Wat is jouw verhaal?

Waardeer je dit artikel?
Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld. Of als aanmoediging. Dank alvast!

Bedrag € -

Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jasper
Jasper
5 jaren geleden

God mijn vader. Klinkt goed! Word het dan ook duidelijker en dus minder ‘ abstract’?
Ik hoop het…

Groet

Ina Rozema
Ina Rozema
8 jaren geleden

Ik heb er nog moeite mee om god als mijn vader mijn liefdevolle vader te zien die er altijd voor mij is en zal zijn. Want die heb ik nooit gehad en gekent. Maar ik weet dat naarmate ik groei in mijn geloof r een dag zal zijn dat ik kan zeggen dat god mijn vader is die er altijd voor mij zal zijn en die mij lief heeft. Ik verlang naar dat moment waarop… Lees verder »

Rianne
Rianne
8 jaren geleden

Gaaf, toffe Vader! Dat is ook de mijne!
Hij is zo’n perfecte Vader.