Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Mijn verhaal met God: de beste vader

9 juli 2012

[ba-youtubeflex videoid=”G-QLeDFwtnM”]

Een spectaculair verhaal over het leren kennen van God heb ik niet. In ieder geval niet met allerlei smakelijke, spannende, heftige dingen. Alhoewel. Is het ontdekken van onvoorwaardelijke vaderliefde niet iets waar ieder mens naar verlangt?

Eerder vertelde ik al dat ‘mijn verhaal met God‘ was opgenomen op video, maar nog verwerkt moest worden. Dit is de eerste versie die ervan is gemaakt. Dit is mijn verhaal met God. Wat is jouw verhaal?

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
3 Comments
  1. Ina Rozema

    Ik heb er nog moeite mee om god als mijn vader mijn liefdevolle vader te zien die er altijd voor mij is en zal zijn. Want die heb ik nooit gehad en gekent. Maar ik weet dat naarmate ik groei in mijn geloof r een dag zal zijn dat ik kan zeggen dat god mijn vader is die er altijd voor mij zal zijn en die mij lief heeft. Ik verlang naar dat moment waarop ik dat kan zeggen en ook kan voelen.

  2. Jasper

    God mijn vader. Klinkt goed! Word het dan ook duidelijker en dus minder ‘ abstract’?
    Ik hoop het…

    Groet

God

Mijn verhaal met God: de beste vader

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
3