Skip to content
mijn verhaal met god wouter van der toorn

Mijn verhaal met God: de beste vader

1 min leestijd

[ba-youtubeflex videoid=”G-QLeDFwtnM”]

Een spectaculair verhaal over het leren kennen van God heb ik niet. In ieder geval niet met allerlei smakelijke, spannende, heftige dingen. Alhoewel. Is het ontdekken van onvoorwaardelijke vaderliefde niet iets waar ieder mens naar verlangt?

Eerder vertelde ik al dat ‘mijn verhaal met God‘ was opgenomen op video, maar nog verwerkt moest worden. Dit is de eerste versie die ervan is gemaakt. Dit is mijn verhaal met God. Wat is jouw verhaal?

3 reacties

 1. Jasper op 24-06-2015 om 11:11

  God mijn vader. Klinkt goed! Word het dan ook duidelijker en dus minder ‘ abstract’?
  Ik hoop het…

  Groet 2. Ina Rozema op 14-07-2012 om 10:31

  Ik heb er nog moeite mee om god als mijn vader mijn liefdevolle vader te zien die er altijd voor mij is en zal zijn. Want die heb ik nooit gehad en gekent. Maar ik weet dat naarmate ik groei in mijn geloof r een dag zal zijn dat ik kan zeggen dat god mijn vader is die er altijd voor mij zal zijn en die mij lief heeft. Ik verlang naar dat moment waarop ik dat kan zeggen en ook kan voelen. 3. Rianne op 10-07-2012 om 18:30

  Gaaf, toffe Vader! Dat is ook de mijne!
  Hij is zo’n perfecte Vader.Scroll To Top