Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Update creatov.nl

3 juli 2012

Creatov.nl PageLines Framework

‘k Heb deze week mijn blog bijgewerkt naar de laatste versie van PageLines Framework. Met dit framework ontwikkelen we ook de verschillende Jesus.net websites zoals ikzoekgod.nl. De voorpagina is in Pinterest stijl. De ervaringen met het framework zal ik later nog eens uitgebreid delen maar hier een kort overzicht.

Bouwblokken

Het framework blink uit in een bijzonder uitgebreide beheerders functie. De site wordt dynamisch opgebouwd uit allerlei bouwblokken. Dat kan zelfs op pagina niveau worden gedaan. Een groot set aan ingebouwde opties zijn bouwblokken waar je uit kunt kiezen zoals een Feature Slider, Quickslider, Carousel, Shortcodes, Navigatie opties en nog veel meer. Dit is vervolgens nog uit te breiden met extra opties die je via de eigen PageLines Store kan toevoegen. Daar zitten gratis en betaalde opties tussen.

Demo

Check zelf alle features van het framework in de demo van PageLines. De verschillende opties zullen, daar waar behulpzaam en op zijn plek, worden toegepast in deze site.

Reageer

Wat is je indruk van de site? Wat zijn de positieve zaken en wat zijn verbeterpunten? Dank alvast voor je feedback!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
11 Comments
 1. William

  Hallo Wouter,

  complimenten voor de vernieuwde site. Eerder heb ik je site al aan verschillende mensen aangeraden. Nu ziet hij er ook nog eens nog beter uit.Wat ik vooral beter vind aan dit ontwerp vind is het ontbreken van de eerdere sidebarwidget waarin op een voor mijn gevoel iets te hoge snelheid je recente posts voorbij kwamen vliegen, het leidde me iets te veel af.Leuk dat je de pinterest stijl in je ontwerp hebt opgenomen.
  Verder niks dan lof, mooie artikelen, kerk, geloof, internet en nieuwe media, niet te geloven dat er nog meer mensen rondlopen met de zelfde interesse.
  Ik ben op je site terecht gekomen doordat ik samen met anderen een site voor onze gemeente aan het maken was en zo ben ik blijven plakken.Het is jammer genoeg bij ons geen wordpress geworden.

 2. Ina Rozema

  Hallo Wouter.
  Ik vond je vorige site al wel mooi maar vindt dit overzichtelijker. Tenminste voor mij is het beter zo. Ziet er mooi uit.

 3. Diaconaal Steunpunt

  Fraai! Ben aan het overwegen om de website van het DS (www.diaconaalsteunpunt.nl) eventueel op termijn te migreren naar WordPress. Heb daarom de demo van pagelines bekeken, maar vond de enorme hoeveelheid opties pretty overweldigend… Ik ben wel benieuwd naar de voor- en nadelen van pagelines tov een standaard wordpress theme en jouw ervaringen met beide. Ook ben ik wel benieuwd of ik al mijn huidige functionaliteit ook kwijt kan in wordpress. Misschien kunnen we es een keertje afspreken? Maar geniet eerst maar van je vakantie! Hartelijke groet, Derk Jan

  1. Diaconaal Steunpunt

   Graag! Kom je wel es in de buurt van Zwolle? Wil ook best jouw kant uikomen, maar ik kan me een aantal collega’s voorstellen die wel es willen meekijken (aangezien die hetzelfde systeem als ik gebruiken)… Maar es kijken wat handig is… na mijn vakantie :-) Ben 14 augustus weer terug.

 4. Diaconaal Steunpunt

  oh ja, het enige dat ik onplezierig vind in je nieuwe site is de popup rechts onder met ‘you might also like’. Die zou ik liever ergens in de pagina onder een bepaald bericht terugvinden…

  en als ik dan toch bezig ben …

  werkt het tag/label systeem wel helemaal zoals bedoeld? Als ik op een tag/label klik verwacht ik alle berichten met die tag, maar ik krijg telkens een specifiek bericht.

  Bijv. als ik hierboven klik op de tag/label ‘internet’ (de tag onder de titel van het bericht) dan kom ik op http://creatov.nl/2006/06/internet-de-baas/ terwijl ik verwacht te komen op http://creatov.nl/tag/internet/

Update creatov.nl

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
11