creatov.nl update

Update creatov.nl

1 min leestijd

Creatov.nl PageLines Framework

‘k Heb deze week mijn blog bijgewerkt naar de laatste versie van PageLines Framework. Met dit framework ontwikkelen we ook de verschillende Jesus.net websites zoals ikzoekgod.nl. De voorpagina is in Pinterest stijl. De ervaringen met het framework zal ik later nog eens uitgebreid delen maar hier een kort overzicht.

Bouwblokken

Het framework blink uit in een bijzonder uitgebreide beheerders functie. De site wordt dynamisch opgebouwd uit allerlei bouwblokken. Dat kan zelfs op pagina niveau worden gedaan. Een groot set aan ingebouwde opties zijn bouwblokken waar je uit kunt kiezen zoals een Feature Slider, Quickslider, Carousel, Shortcodes, Navigatie opties en nog veel meer. Dit is vervolgens nog uit te breiden met extra opties die je via de eigen PageLines Store kan toevoegen. Daar zitten gratis en betaalde opties tussen.

Demo

Check zelf alle features van het framework in de demo van PageLines. De verschillende opties zullen, daar waar behulpzaam en op zijn plek, worden toegepast in deze site.

Reageer

Wat is je indruk van de site? Wat zijn de positieve zaken en wat zijn verbeterpunten? Dank alvast voor je feedback!

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

11 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Diaconaal Steunpunt
Diaconaal Steunpunt
12 jaren geleden

oh ja, het enige dat ik onplezierig vind in je nieuwe site is de popup rechts onder met ‘you might also like’. Die zou ik liever ergens in de pagina onder een bepaald bericht terugvinden… en als ik dan toch bezig ben … werkt het tag/label systeem wel helemaal zoals bedoeld? Als ik op een tag/label klik verwacht ik alle berichten met die tag, maar ik krijg telkens een specifiek bericht. Bijv. als ik hierboven… Lees verder »

Wouter van der Toorn
Wouter van der Toorn
Antwoord aan  Diaconaal Steunpunt
12 jaren geleden

Dank je… Die label link klopt inderdaad niet. Daar moet ik eens induiken. Vreemd is dat. Het zou namelijk de cat/internet linkt moeten worden oid.

Wouter van der Toorn
Wouter van der Toorn
Antwoord aan  Diaconaal Steunpunt
12 jaren geleden

Die categorie link is gefixed, was een instelling in SEO plugin die niet goed gaat. Zou het nu wel moeten doen.

Diaconaal Steunpunt
Diaconaal Steunpunt
Antwoord aan  Wouter van der Toorn
12 jaren geleden

check!

Diaconaal Steunpunt
Diaconaal Steunpunt
12 jaren geleden

Fraai! Ben aan het overwegen om de website van het DS (www.diaconaalsteunpunt.nl) eventueel op termijn te migreren naar WordPress. Heb daarom de demo van pagelines bekeken, maar vond de enorme hoeveelheid opties pretty overweldigend… Ik ben wel benieuwd naar de voor- en nadelen van pagelines tov een standaard wordpress theme en jouw ervaringen met beide. Ook ben ik wel benieuwd of ik al mijn huidige functionaliteit ook kwijt kan in wordpress. Misschien kunnen we es… Lees verder »

Wouter van der Toorn
Wouter van der Toorn
Antwoord aan  Diaconaal Steunpunt
12 jaren geleden

Prima om eens af te spreken… Ik benn erg enthousiast over de mogelijkheden. Dus het zou zeker moeten passen.

Diaconaal Steunpunt
Diaconaal Steunpunt
Antwoord aan  Wouter van der Toorn
12 jaren geleden

Graag! Kom je wel es in de buurt van Zwolle? Wil ook best jouw kant uikomen, maar ik kan me een aantal collega’s voorstellen die wel es willen meekijken (aangezien die hetzelfde systeem als ik gebruiken)… Maar es kijken wat handig is… na mijn vakantie :-) Ben 14 augustus weer terug.

Ina Rozema
Ina Rozema
12 jaren geleden

Hallo Wouter.
Ik vond je vorige site al wel mooi maar vindt dit overzichtelijker. Tenminste voor mij is het beter zo. Ziet er mooi uit.

Wouter van der Toorn
Wouter van der Toorn
Antwoord aan  Ina Rozema
12 jaren geleden

Dank je Ina!

William
William
12 jaren geleden

Hallo Wouter, complimenten voor de vernieuwde site. Eerder heb ik je site al aan verschillende mensen aangeraden. Nu ziet hij er ook nog eens nog beter uit.Wat ik vooral beter vind aan dit ontwerp vind is het ontbreken van de eerdere sidebarwidget waarin op een voor mijn gevoel iets te hoge snelheid je recente posts voorbij kwamen vliegen, het leidde me iets te veel af.Leuk dat je de pinterest stijl in je ontwerp hebt opgenomen.… Lees verder »

Wouter van der Toorn
Wouter van der Toorn
Antwoord aan  William
12 jaren geleden

Dank! Ik heb veel elementen eruit gehaald om nog meer focus te krijgen. Met name uit de sidebar heb ik elementen weggelaten. Nu nog verder aanscherpen :)