Je-kunt-God-vinden-in-de-stilte

Vakantie periode

1 min leestijd

Je kunt God vinden in de stilte

Ook voor mij begint een tijd van vakantie (in meer of mindere mate). Dat zal zijn invloed hebben op de frequentie van updates op creatov.nl. Maar ik zal me niet stilhouden. Dat lukt me toch niet. Verwacht gewoon met een bepaalde regelmaat nieuwe inspiratie, thema’s om over na te denken, tips, gedachten en ik weet niet meer.

Leeslijstje

Om je te helpen om de tijd toch door te komen hier een aantal tips van eerdere artikelen. Wellicht speciaal voor in een tijd van wat meer rust:

[ba-list style=”paperclip”] [/ba-list]

Heb je behoefte aan een specifiek thema? Ik hoor het graag.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -