Life in a day - Youtube docu

Life in a Day

1 min leestijd

Life in a day - Youtube docu

“De hele dag heb ik gehoopt op iets speciaals. Maar het kwam niet. Ik ben ook helemaal niet interessant dat je meer over me wilt weten. Maar dat wil ik wel. Ik wil er zijn, ik wil niet vergeten worden.”

Voor mij is dit het meest indrukwekkende stuk uit deze documentaire “Life in a Day” van Youtube is het moment bij de afsluiting van de anderhalf uur durende special (+/- 1:29:00). Het meisje zegt het, er zijn zoveel mensen die op deze manier naar zichzelf kijken.

[ba-youtubeflex videoid=”JaFVr_cJJIY”]

Vind jij jezelf speciaal? Of snap je het meisje wel?

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -