Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Life in a Day

24 augustus 2012

Life in a day - Youtube docu

“De hele dag heb ik gehoopt op iets speciaals. Maar het kwam niet. Ik ben ook helemaal niet interessant dat je meer over me wilt weten. Maar dat wil ik wel. Ik wil er zijn, ik wil niet vergeten worden.”

Voor mij is dit het meest indrukwekkende stuk uit deze documentaire “Life in a Day” van Youtube is het moment bij de afsluiting van de anderhalf uur durende special (+/- 1:29:00). Het meisje zegt het, er zijn zoveel mensen die op deze manier naar zichzelf kijken.

[ba-youtubeflex videoid=”JaFVr_cJJIY”]

Vind jij jezelf speciaal? Of snap je het meisje wel?

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Life in a Day

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0