De symfonie van de zee

Symfonie van de zee

1 min leestijd

De symfonie van de zee

Ging het gisteren over de symfonie van de sterren, ook de zee heeft je wat te vertellen. Het is een bekende redenering als het gaat om Gods aanwezigheid. De schepping heeft een boodschap voor je. Luister er maar eens naar, want alles wat bestaat zal je iets duidelijk maken van wie God de schepper is. Het filmpje hieronder is geluid van de walvissen. Voortdurend is er geluid, voortdurend is er gezang. Een symfonie van de zee…

Spreek tot de aarde, ze zal je onderrichten,
het wordt je verteld door de vissen van de zee.
Wie weet van al deze dingen niet:
de HEER heeft ze tot stand gebracht.

Job 12:8-9

[ba-youtubeflex videoid=”WabT1L-nN-E”] [ba-youtubeflex videoid=”42I3n3brI78″]

De schepping heeft je wat te vertellen. Ik hoop dat je wilt luisteren. Ze wijzen je op de aanwezigheid van de Schepper. De Almachtige heeft dit alles gemaakt. Luister naar de aarde, ze zal het je vertellen, luister naar de zee, ze zal je bewijzen dat er een schepper is.

Waar zie jij de schepper, waar herken jij hem in?

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -