Oostenrijk vakantie 2012

Vakantie Oostenrijk 2012

1 min leestijd

Oostenrijk vakantie 2012

We zijn heerlijk op vakantie geweest in Oostenrijk. Daar hebben we het eigenlijk altijd wel naar onze zin. Goed om even alleen met het gezin eruit te zijn, tijd samen, mooie natuur… Hieronder een paar foto’s. O ja, we zaten in Stadl an der Mur.

PS: Al deze foto’s zijn met de iPhone gemaakt met de Hipstamatic app. Daar ben ik redelijk verslaafd aan. Mijn populaire instellingen: JohnS lens, BlankoFreedom13 fotorolletje.

3 reacties

 1. Dominique Brouwer op 20-04-2015 om 10:03

  Wat heb je mooie foto’s gemaakt! Ik moet die app ook maar eens downloaden. Aan de hand van de foto’s lijken jullie een hele leuke vakantie te hebben gehad. En ook nog eens de top bereikt. Leuk hoor! 2. Rita schönthaler op 19-08-2012 om 22:03

  Prachtige foto’s!
  Dat was zeker genieten voor jullie als gezin  • Wouter van der Toorn op 20-08-2012 om 13:47

   Dat was het zeker. Was erg goed om even samen als gezin te zijn. En die bergen, daar houden we erg van. We hebben nu zelfs een top bereikt. Maar dat komt meer omdat deze top niet zo enorm ver klimmen was. Vorig jaar hebben we opgegeven. Het valt iedere keer behoorlijk tegen als je eenmaal onderweg bent :)