Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Vakantie Oostenrijk 2012

19 augustus 2012

Oostenrijk vakantie 2012

We zijn heerlijk op vakantie geweest in Oostenrijk. Daar hebben we het eigenlijk altijd wel naar onze zin. Goed om even alleen met het gezin eruit te zijn, tijd samen, mooie natuur… Hieronder een paar foto’s. O ja, we zaten in Stadl an der Mur.

PS: Al deze foto’s zijn met de iPhone gemaakt met de Hipstamatic app. Daar ben ik redelijk verslaafd aan. Mijn populaire instellingen: JohnS lens, BlankoFreedom13 fotorolletje.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
3 Comments
    1. Wouter van der Toorn

      Dat was het zeker. Was erg goed om even samen als gezin te zijn. En die bergen, daar houden we erg van. We hebben nu zelfs een top bereikt. Maar dat komt meer omdat deze top niet zo enorm ver klimmen was. Vorig jaar hebben we opgegeven. Het valt iedere keer behoorlijk tegen als je eenmaal onderweg bent :)

  1. Dominique Brouwer

    Wat heb je mooie foto’s gemaakt! Ik moet die app ook maar eens downloaden. Aan de hand van de foto’s lijken jullie een hele leuke vakantie te hebben gehad. En ook nog eens de top bereikt. Leuk hoor!

Vakantie Oostenrijk 2012

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
3