Oostenrijk vakantie 2012

Vakantie Oostenrijk 2012

1 min leestijd

Oostenrijk vakantie 2012

We zijn heerlijk op vakantie geweest in Oostenrijk. Daar hebben we het eigenlijk altijd wel naar onze zin. Goed om even alleen met het gezin eruit te zijn, tijd samen, mooie natuur… Hieronder een paar foto’s. O ja, we zaten in Stadl an der Mur.

PS: Al deze foto’s zijn met de iPhone gemaakt met de Hipstamatic app. Daar ben ik redelijk verslaafd aan. Mijn populaire instellingen: JohnS lens, BlankoFreedom13 fotorolletje.

Waardeer je dit artikel?
Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld. Of als aanmoediging. Dank alvast!

Bedrag € -

3 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dominique Brouwer
Dominique Brouwer
5 jaren geleden

Wat heb je mooie foto’s gemaakt! Ik moet die app ook maar eens downloaden. Aan de hand van de foto’s lijken jullie een hele leuke vakantie te hebben gehad. En ook nog eens de top bereikt. Leuk hoor!

Rita schönthaler
Rita schönthaler
8 jaren geleden

Prachtige foto’s!
Dat was zeker genieten voor jullie als gezin

Wouter van der Toorn
Wouter van der Toorn
Antwoord aan  Rita schönthaler
8 jaren geleden

Dat was het zeker. Was erg goed om even samen als gezin te zijn. En die bergen, daar houden we erg van. We hebben nu zelfs een top bereikt. Maar dat komt meer omdat deze top niet zo enorm ver klimmen was. Vorig jaar hebben we opgegeven. Het valt iedere keer behoorlijk tegen als je eenmaal onderweg bent :)