Wat heb jij ontbeten?

Wat heb jij ontbeten?

1 min leestijd

Wat heb jij ontbeten?

Hier in ons landje is dan niet iedereen een Christen, niet iedereen is er ook blij mee als je het wel bent, maar je geniet van alle vrijheid om te genieten van je geloof op de manier waarop jij dat wil. Het is zeker niet overal zo. Zo vragen is sommige delen van China mensen aan elkaar: “Wat heb je ontbeten?” Zo tasten ze af of het wel veilig is om je geloof en getuigenis te delen. Maar de vraag is ook mooi.

Ontvangen en doorgeven

Wat heb jij ontbeten? Niet alleen het gewone eten, maar ook wat heb je binnen gekregen in gebed en lezen van de Bijbel? Wat was het? Deel het. Want deze vraag wordt daarmee gevolgd: aan wie ga je het doorgeven?

Nu de vraag aan jou

Mijn vraag is dus: wat heb jij ontbeten vandaag? Je mag het ook aan mij doorgeven?

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bert
Bert
11 jaren geleden

Wow,leuk voor de zondagmorgendienst.Bedankt Wouter