Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Een nieuw verhaal

8 oktober 2012

een nieuw verhaal

Mensen zoeken naar tijdelijke oplossingen voor de leegte in henzelf en in plaats daarvan vinden ze zichzelf opgesloten in eenzame duisternis. Ze verlangen naar genade en doel maar ze geloven niet in God. Of ze ooit een levens-veranderende ontmoeting met Zijn liefde zullen hebben geloven ze niet en het brengt geen hoop.

De omgeving waar ze onderdeel van zijn veroordeelt voortdurend en is kritisch, nooit bemoedigend en ondersteunend. Ze proberen wanhopig te ontdekken waar nieuw leven is, vrij van de banden van hun fouten uit het verleden. Ze verlangen ernaar om te veranderen, om te leven, dienen en te geven zoals God het heeft bedoeld.

Uiteindelijk kiezen ze ervoor om uit het leven te stappen. Simpelweg begrijpen ze niet hoe het kan dat God houdt van iemand als hen. Dit tragische besluit heeft invloed op hun kinderen. Toekomstige generaties worden beïnvloed door dit ene moment van fatale overgave.

Online

Op de verjaardag van mijn blog is het mooi om een verhaal als dit te kunnen publiceren. Want bij toeval vinden soms mensen leven in plaats van dood, hoop in plaats van verdriet, liefde in plaats van eenzaamheid. Ik ben blij dat ik al jaren met het internationale werk van evangelisatie meewerk. En steeds weer de herschreven levensverhalen te horen.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments
God

Een nieuw verhaal

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0