een nieuw verhaal

Een nieuw verhaal

1 min leestijd

een nieuw verhaal

Mensen zoeken naar tijdelijke oplossingen voor de leegte in henzelf en in plaats daarvan vinden ze zichzelf opgesloten in eenzame duisternis. Ze verlangen naar genade en doel maar ze geloven niet in God. Of ze ooit een levens-veranderende ontmoeting met Zijn liefde zullen hebben geloven ze niet en het brengt geen hoop.

De omgeving waar ze onderdeel van zijn veroordeelt voortdurend en is kritisch, nooit bemoedigend en ondersteunend. Ze proberen wanhopig te ontdekken waar nieuw leven is, vrij van de banden van hun fouten uit het verleden. Ze verlangen ernaar om te veranderen, om te leven, dienen en te geven zoals God het heeft bedoeld.

Uiteindelijk kiezen ze ervoor om uit het leven te stappen. Simpelweg begrijpen ze niet hoe het kan dat God houdt van iemand als hen. Dit tragische besluit heeft invloed op hun kinderen. Toekomstige generaties worden beïnvloed door dit ene moment van fatale overgave.

Online

Op de verjaardag van mijn blog is het mooi om een verhaal als dit te kunnen publiceren. Want bij toeval vinden soms mensen leven in plaats van dood, hoop in plaats van verdriet, liefde in plaats van eenzaamheid. Ik ben blij dat ik al jaren met het internationale werk van evangelisatie meewerk. En steeds weer de herschreven levensverhalen te horen.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -