image

Kerk: wakker worden!

1 min leestijd
[ba-youtubeflex videoid=”Vtj_R0Chyc8″]

De tijden veranderen, de uitdagingen zijn anders dan 10 jaar geleden. De wereld verandert snel. Is de kerk wel mee veranderd? Of is de kerk een hele generatie aan het verliezen? Dit filmpje van 4to14window is een serieuze wake-up-call voor de kerk.

Ben jij wakker?

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ronald
Ronald
11 jaren geleden

Ik ben wel wakker, maar de bestuurders en ambtsdragers van mijn kerk helaas niet. We hebben de afgelopen twee jaar de inzet en aanwezigheid van de 12-18 generatie en de twintigers zien afnemen. Maar we blijven als verontruste gemeenteleden aan de bel trekken. Er komen spannende maanden aan op dat gebied en het filmpje bemoedigd en inspireert om door te gaan. Wij zijn dan wel wakker maar dromen nog steeds van een vruchtbaar jeugdwerk.