Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Kerk: wakker worden!

5 december 2012

[ba-youtubeflex videoid=”Vtj_R0Chyc8″]

De tijden veranderen, de uitdagingen zijn anders dan 10 jaar geleden. De wereld verandert snel. Is de kerk wel mee veranderd? Of is de kerk een hele generatie aan het verliezen? Dit filmpje van 4to14window is een serieuze wake-up-call voor de kerk.

Ben jij wakker?

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
1 Comments
  1. Ronald

    Ik ben wel wakker, maar de bestuurders en ambtsdragers van mijn kerk helaas niet. We hebben de afgelopen twee jaar de inzet en aanwezigheid van de 12-18 generatie en de twintigers zien afnemen. Maar we blijven als verontruste gemeenteleden aan de bel trekken. Er komen spannende maanden aan op dat gebied en het filmpje bemoedigd en inspireert om door te gaan. Wij zijn dan wel wakker maar dromen nog steeds van een vruchtbaar jeugdwerk.

Kerk: wakker worden!

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
1