40 dagen Petrus

40 dagen Petrus

1 min leestijd
[ba-vimeoflex videoid=”57688281″]

Een van de beste vrienden van Jezus. Maar ook de man die Jezus afwees. Aan het eind van zijn leven kijkt hij terug op zijn leven… Aan de hand van de film “Petrus en het laatste Avondmaal” wordt u meegenomen in de 40 dagen periode voor Pasen, ook wel de vastentijd genoemd.

40 dagen Petrus

Iedere dag krijgt u een korte quote uit de film en een gedachte om mee te nemen. De 40 dagen tijd begint in 2013 op aswoensdag 13 februari en loopt tot en met stille zaterdag 30 maart. Op zondag 31 maart is het Pasen. De eerste bijdrage wordt op aswoensdag gepubliceerd op 40dagenpetrus.nl »


Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -