BibleX

BibleX, van de makers van YouVersion

1 min leestijd

biblex

Vanuit LifeChurch.tv, de kerk van Craig Groeschel, wordt onder meer de top Bijbel applicatie YouVersion ontwikkeld en beschikbaar gemaakt. Er zijn echter meer producten die zij gratis beschikbaar hebben gemaakt, zoals BibleX wat is bedoeld om christenen te helpen groeien in hun relatie met God.

Het is een methode voor Bijbelstudie op een eenvoudige manier. In zeven modules van zes sessies ga je door de hoofdlijnen van de Bijbel. Je kunt BibleX individueel gebruiken of in groepen. Voor gebruik in groepen zijn onder meer video’s voor beschikbaar gemaakt:

[ba-youtubeflex videoid=”FABpZZH4MJg”]

Het is nu allemaal nog in het Engels. Ik hoop dat het ook in het Nederlands beschikbaar zal worden gemaakt. Check zelf BibleX.com »

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -