5 miljoen gebeden

5 miljoen gebeden

1 min leestijd

5 miljoen gebeden

Vandaag is het voor Jesus.net een bijzondere dag. Het aantal keer dat online een gebed is gebeden is meer dan 5 miljoen. Hoe je de waarde van zo’n getal ook inschat (of het echt is, of misschien niet helemaal), het blijft een ongekend getal. 5 miljoen mensen die op een of andere manier geraakt zijn door het Goede Nieuws van Jezus, op een of andere manier een stap zetten in hun tocht door het leven en hun leven met God. We zijn er enorm dankbaar voor.

Steentje bijdragen

Ik ben blij om hieraan mijn steentje te mogen bijdragen, samen met een enorm enthousiast en gedreven internationaal team. Samen vanuit een droom: Jezus bekend maken aan de hele wereld!

[ba-box background=”#F9F9F9″ border=”#E37222″ textcolor=”#333333″]O ja, nu we het er toch over hebben, ik zoek nog mensen die mij persoonlijk financieel willen sponsoren om het werk mogelijk te blijven maken. Meer daarover kan je vinden op agape.nl »[/ba-box]

Dit gebeurt er nu

[ba-column size=”one-half” last=”0″]Wereldwijs heeft Jezus.net tientallen, zo niet honderden websites in tientallen verschillende talen. Er wordt samengewerkt door heel veel verschillende christelijke organisaties en er wordt nauw samengewerkt met plaatselijke kerken. In Nederland zijn websites als ikzoekgod.nl, waaromjezus.nl, startersbijbel.nl en ik-wil-dood.nl voorbeelden van de activiteiten online om het Goede Nieuws bekend te maken.[/ba-column] [ba-column size=”one-half” last=”1″][/ba-column]

Hieronder heb je een interactieve kaart met alle live beslissingen en activiteiten in het Jesus.net netwerk. Ongelofelijk!

Er is nog veel meer te vinden op de site about.jesus.net »

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -