Dodge Dart Reliant Robin commercial

De Dodge Dart Commercial en het creatieve proces

1 min leestijd
[ba-youtubeflex videoid=”lOclC9bbeQU”]

Dit is de Dodge Dart Official Commercial: How To Change Cars Forever. Een korte en flitsende commercial die de essentie weergeeft van het bijna eindeloze creatieve proces van leren, fouten maken, verbeteren, nog meer verbeteren, mooier maken… En soms gewoon weer opnieuw beginnen en het weer doen. Met uiteindelijk de legendarische woorden: “making a groundbreaking car: it’s that easy” :)

Je zou ook kunnen zeggen: je hebt een stel slimme gasten nodig, goede ideeën en een gezonde dosis humor. Daarmee is deze commercial een stap-voor-stap-gids voor vormgevers en ontwikkelaars: veel koffie, niet teveel andere zaken aan je hoofd, niet teveel commissies of financiële mensen en een heel proces van verbeteren, verbeteren, verbeteren…

Ik wens je een creatieve dag toe!

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -