Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

De Dodge Dart Commercial en het creatieve proces

26 februari 2013

[ba-youtubeflex videoid=”lOclC9bbeQU”]

Dit is de Dodge Dart Official Commercial: How To Change Cars Forever. Een korte en flitsende commercial die de essentie weergeeft van het bijna eindeloze creatieve proces van leren, fouten maken, verbeteren, nog meer verbeteren, mooier maken… En soms gewoon weer opnieuw beginnen en het weer doen. Met uiteindelijk de legendarische woorden: “making a groundbreaking car: it’s that easy” :)

Je zou ook kunnen zeggen: je hebt een stel slimme gasten nodig, goede ideeën en een gezonde dosis humor. Daarmee is deze commercial een stap-voor-stap-gids voor vormgevers en ontwikkelaars: veel koffie, niet teveel andere zaken aan je hoofd, niet teveel commissies of financiële mensen en een heel proces van verbeteren, verbeteren, verbeteren…

Ik wens je een creatieve dag toe!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

De Dodge Dart Commercial en het creatiev…

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0