The Story

The Story, muziek

1 min leestijd

The Story

De Bijbel is niet uit. Applicaties voor de smartphone en beschikbaarheid op Internet hebben de Bijbel nog meer bereikbaar gemaakt. En dat het lezen van de Bijbel belangrijk is wist ik al wel. Maar er is ook wetenschappelijk onderzoek naar gedaan door o.a. Dr. Arny Cole (directeur van Back to the  Bible). Zijn ‘frustratie’ was dat het christelijke werk wel fantastisch kon zijn, maar was er echt sprake van geestelijke groei? Uit statistieken van meer dan 70.000 mensen bleek: als je niet 4 of meer keer per week in de Bijbel leest dan is er waarschijnlijk geen sprake van geestelijke groei.

Programma’s als The Story (Engels) helpen kerken met het omarmen van de Bijbel. Vooral door samen toe te wijden aan het lezen van de Bijbel. Mooi hoor. Bij het programma zit prachtig materiaal. Hier heb ik o.a. de liedjes die speciaal zijn gemaakt voor dit programma bij elkaar gezet.

PS: zijn er dergelijke programma’s in het Nederlands beschikbaar?

Waardeer je dit artikel?
Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld. Of als aanmoediging. Dank alvast!

Bedrag € -