Shadow Act

Verzamelde video’s (deel 5)

1 min leestijd

Shadow Theatre (Britain's Got Talent)

Hoe vertel je een verhaal? Bekijk deze auditie uit Britain’s Got Talent 2013. Sprakeloos zit je 4 minuten te kijken naar een liefdesverhaal dat zomaar voorbij is. Heel erg bijzonder, en probeer het maar droog te houden. Verder is Dove weer goed bezig met deze video waarin het gaat over het zelfbeeld van vrouwen. Schrik niet.

De derde video is een live optreden tijdens de begrafenis van de Friese zangeres Maeike Sijtsma waarin zij zelf indrukwekkend meezingt. Heel erg bijzonder. Verder nog een video van Over the Rhine (Desperate for love).

Attraction perform their stunning shadow act

Attraction leave Amanda speechless with their awesome dramatics. There won’t be a dry eye in your house after watching shadow theatre company Attraction perform — Amanda certainly welled up! Stunning magical dramatics that put our hand shadow of a bird to shame.

[ba-youtubeflex videoid=”a4Fv98jttYA”]

Dove Real Beauty Sketches

The Dove Real Beauty Sketches campaign encourages women to reassess how they see themselves.

[ba-youtubeflex videoid=”iswiKQbtwXQ”]

Pieter van der Zweep & Maeike Sijtsma – Terug naar Jou

Een laatste herinnering aan een prachtig mens. Opdat we haar nooit vergeten.

[ba-vimeoflex videoid=”60685383″]

Over the Rhine – “Desperate for Love”

[ba-youtubeflex videoid=”8O4U0KTV4Ac”]

Enjoy!

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -