Jezus leven door Sociale Media - Opwekking

Jezus Leven in Sociale Media

1 min leestijd

Jezus leven door Sociale Media - Opwekking

Zaterdag 18 mei geef ik een seminar tijdens de Opwekking conferentie in Biddinghuizen over “Jezus Leven in Social Media“: Wie ben jij op de sociale media en hoe kun je Jezus leven op het internet? Het seminar is om 12:30 uur in de zendingstent. Je bent van harte welkom.

In het kort

In een uur neem ik je mee in de huidige realiteit van sociale media die onze wereld anders heeft gemaakt. Maar toch ook weer niet. We leven niet in een wereld waarin je òf online bent òf offline. Maar een tijd waarin je wakker bent of slaapt. Online is geen andere wereld meer. Wat je online laat zien, dat is ook wie je bent.

Oftewel… het is een relevant thema om na te denken over wie jij bent, ook online. En hoe Jezus zichtbaar wordt door jouw leven, ook online. Het leuke is dat je lekker mee mag twitteren en facebooken tijdens dit seminar.

Wil je nu alvast beginnen?
Twitter dan met #wwjtweet of reageer hier.

Tot slot een paar leestips als je niet kan wachten:

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -