Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Jezus Leven in Sociale Media

17 mei 2013

Jezus leven door Sociale Media - Opwekking

Zaterdag 18 mei geef ik een seminar tijdens de Opwekking conferentie in Biddinghuizen over “Jezus Leven in Social Media“: Wie ben jij op de sociale media en hoe kun je Jezus leven op het internet? Het seminar is om 12:30 uur in de zendingstent. Je bent van harte welkom.

In het kort

In een uur neem ik je mee in de huidige realiteit van sociale media die onze wereld anders heeft gemaakt. Maar toch ook weer niet. We leven niet in een wereld waarin je òf online bent òf offline. Maar een tijd waarin je wakker bent of slaapt. Online is geen andere wereld meer. Wat je online laat zien, dat is ook wie je bent.

Oftewel… het is een relevant thema om na te denken over wie jij bent, ook online. En hoe Jezus zichtbaar wordt door jouw leven, ook online. Het leuke is dat je lekker mee mag twitteren en facebooken tijdens dit seminar.

Wil je nu alvast beginnen?
Twitter dan met #wwjtweet of reageer hier.

Tot slot een paar leestips als je niet kan wachten:

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Jezus Leven in Sociale Media

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0