Meer weten over God & Jezus (ikzoekgod.nl)

Onze persoonlijke nieuwsbrief

3 min leestijd

Nieuwsbrief Wouter en Rianne van der Toorn

Vandaag hebben we onze persoonlijke nieuwsbrief weer uitgestuurd. Hieronder heb ik een deel van de inhoud voor je. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Jesus.net ontwikkelingen

Het is bijzonder om te werken aan een grote internationale samenwerking in Internet evangelisatie. Sinds januari vallen een aantal dingen op zijn plek. Agapè heeft voor Jesus.net een grote donatie gekregen voor online advertenties. Hierdoor bereiken we meer mensen via IkzoekGod.nl en schrijven meer mensen zich in voor de online WaaromJezus-cursussen. In de afgelopen weken zijn weer nieuwe vrijwilligers getraind om mensen te kunnen begeleiden. Er zijn nu meer dan 100 vrijwilligers actief!

Meer weten over God & Jezus (ikzoekgod.nl)

Wouter is internationaal bezig met de kwaliteit van de websites op een goed niveau te brengen. En dat met een reden: als we zeggen dat we Goed Nieuws brengen dan mag dat ook goede kwaliteit hebben. Daarnaast gaat er nog iets zichtbaar worden in het komende jaar. Dat leg ik hieronder uit:

God in Sociale Media

Je kan onze tijd bijna niet meer voorstellen zonder sociale media. Wouter heeft laatst op de Opwekkingsconferentie hier een seminar over gegeven (lees de samenvatting). We willen in Nederland de sociale media ook gebruiken om Goed Nieuws bekend te maken. Dat doen we al een beetje. Het komende jaar willen we christenen mobiliseren om ook Jezus bekend te maken in hun eigen (digitale) omgeving.

Wouter bij RTL Editie NL

Hoe? Dat weten we nog niet precies. We gaan het ontdekken. Oftewel… het wordt weer een creatief en innovatief jaar dat voor ons ligt. Zodat meer mensen de kans krijgen om kennis te maken met een liefdevolle God die zijn Zoon Jezus stuurde om vrede te brengen.

Financiële ondersteuning

Het is niets nieuws: ons werk is alleen maar mogelijk met de financiële ondersteuning van mensen om ons heen. Dit jaar is voor ons ook weer een nieuwe start geweest. We namen afscheid van het voorgangerschap en Wouter werkt nu 2 dagen bij NEEMA. Maar voor de overige 3 dagen zijn giften nodig die het mogelijk blijven maken om mee te werken bij Agapè en Jesus.net.

We werken nu al 10 jaar bij Agapè. Sommige mensen ondersteunen ons al vanaf het begin. Dat is echt bijzonder en ondanks dat het wellicht maandelijks automatisch gaat, het is voor ons wat we nodig hebben. Daarnaast zijn er ook best een aantal mensen die zijn gestopt in de loop van de tijd. Dus: we zoeken nog steeds naar mensen die willen meehelpen in de missie en ons maandelijks willen ondersteunen. Ben je enthousiast, net als wij, over dit werk? Lees meer over onze vriendenkring en de mogelijkheden om betrokken te zijn.

Tot slot

We wensen jullie veel zegen en vrede toe. Zoek de rust op, want dat zijn de momenten dat God kan spreken. Kom je in de buurt van Doetinchem? Kom dan een heerlijke verse bak koffie halen.

Een hartelijke groet van ons allemaal!

Wouter, Rianne, Rhodé en Levi van der Toorn

Waardeer je dit artikel?
Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld. Of als aanmoediging. Dank alvast!

Bedrag € -

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties