infographic disqus commentaar lengte van religie

Religie maakt de tongen los

1 min leestijd

infographic disqus commentaar lengte van religie

Disqus is een plugin / platform waarmee je kan reageren op blogs. Ik gebruik deze al lange tijd op mijn website. Ze hebben net een mijlpaal bereikt: maandelijks meer dan een miljard hits. Met dergelijke mijlpalen krijg je soms ook weer mooie gegevens boven tafel. En deze keer blijkt: aan de gemiddelde commentaar lengte af te lezen… maakt religie de tongen los.

Kort en bondig voor meer effect

Deze gegevens komen overeen met mijn eigen observatie op »fijne« christelijke websites als cip.nl, goedgelovig.nl en staatgeschreven.nl. Veel meningen, standpunten, discussies en bijdragen die vol gas een bepaald standpunt willen duidelijk maken. Het helpt trouwens online discussies wel als je wat korter en bondiger kan zijn. Dan heb je tenminste nog een kans dat je standpunt gelezen wordt. En please, even geen oordeel!

Check de hele infographic

Disqus #infographic lengte comments

Gebruik ook Disqus op je website. Er is een prachtige WordPress plugin beschikbaar die de installatie eenvoudig maakt. Check disqus.com »

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jedidja
Jedidja
11 jaren geleden

Interessant. Dank je.
http://kostbaar.blogspot.nl/