IkzoekGod.nl blog

Een blog op IkzoekGod.nl

2 min leestijd

Al jaren gebruiken we in Nederland de website IkzoekGod.nl om mensen een kans te geven om God te ontmoeten en te ontdekken. In de laatste maanden is er een forse groei in het bezoekaantallen op de site en, wat nog mooier is, veel meer aanmeldingen voor onze online cursussen en online gesprekken met vrijwilligers.

IkzoekGod.nl blog

Een band opbouwen

We hebben IkzoekGod.nl uitgebreid met een blog. De belangrijkste reden is dat we een band met mensen willen opbouwen. De site zoals deze was functioneerde prima voor een eenmalig bezoek. Een echte evangelisatie website. Maar daardoor missen we een mogelijkheid om met mensen een band op te bouwen. Met het blog gaan we dat veranderen.

Sociale Media campagne

De tweede reden voor een blog is dat we een grote sociale media campagne aan het voorbereiden zijn. We willen een grote community opbouwen rond IkzoekGod.nl waarmee we mensen iets in handen willen geven waar ze trots op zijn. Veel mensen willen wel hun geloof delen, maar weten niet altijd goed hoe. Wij willen ze daarbij helpen.

Het blog is een belangrijk punt in deze hele strategie. Met inspirerende verhalen, artikelen, filmpjes, doordenkers, bemoedigingen en nog veel meer. En zo krijgen nog meer mensen de kans om Goed Nieuws te horen!

Grote ambitie

Wat de ambitie betreft: we werken eraan om volgend jaar de grootste christelijke community te vormen waarin op een positieve en relevante manier wordt gecommuniceerd over God, Jezus, geloof en alle daaraan hangende thema’s.

Deze adressen dus niet vergeten:
IkzoekGod.nl/blog
@IkzoekGod_NL
Facebook.nl/ikzoekgod

Onderdeel van iets heel groots

IkzoekGod.nl is onderdeel van Jesus.net en wordt is tientallen taalvarianten beschikbaar. Dagelijks komen tienduizenden mensen op deze sites. Dagelijks besluiten een paar duizend mensen om een stap te zetten in geloof (check de live statistieken). God is dus in beweging!

PS: wil mijn werk voor Jesus.net bij stichting Agapè ondersteunen? Heel graag! Lees er meer over op agape.nl »

Laat even horen wat je ervan vindt!

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

Bedrag € -

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

---

Schrijf je ook in voor de wekelijkse update van Mr. Creatov. Die komt linea recta in je mailbox terecht als je je inschrijft!