goTandem

goTandem, een applicatie voor geestelijke groei

1 min leestijd

Het klinkt mooi toch, een programma dat je helpt bij je geestelijke leven. Maar precies daar is goTandem voor bedoeld. Het is gebaseerd op het principe dat als je geestelijk wilt groeien, je in ieder geval ook minimaal 4 dagen in de week de Bijbel zou moeten lezen. Dat getal is niet zomaar uit de lucht gegrepen maar blijkt uit onderzoek onder meer dan 100.000 christenen.

goTandem

goTandem was al beschikbaar op het web en werkt met emails, sms en zelfs telefoontjes op bepaalde momenten van de dag waarin je wordt geholpen om God ruimte te geven in je dag. De applicatie helpt je daar nog wat directer bij.

Het is nu nog alleen in het Engels beschikbaar, maar ik hoop dat deze ook in het Nederlands beschikbaar zal komen. Als dat zo is, zal ik het zeker melden!

Download de goTandem applicatie (iPhone of Android) en meld je aan »

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -