Nieuwe site voor IkzoekGod.nl

Even bijpraten over IkzoekGod.nl

3 min leestijd

Is het bijwerken van de voorpagina van IkzoekGod.nl echt een berichtje waard? Jawel, voor mij wel. Want alles op en rond deze site houdt mij een groot deel van de week bezig.

Nieuwe site voor IkzoekGod.nl

Dagelijks willen we mensen de kans geven om Goed Nieuws te horen, dingen over God, Jezus, geloof en leven. Dit seizoen hebben we een blog toegevoegd aan de website. En nu was het hard nodig de voorpagina hard  onder handen te nemen.

De site is zo’n grote prioriteit geworden dat de afdeling Agapè Media wordt omgedoopt tot … jawel, IkzoekGod.nl. Helemaal mooi!

Oud en nieuw

Een belangrijke aanpassing is dat we meer de breedte in de inhoud van de site willen laten zien. Daarbij horen de uitleg van het evangelie op verschillende manieren, persoonlijke geloofsverhalen, filmpjes, columns, artikelen, cursussen en contactmogelijkheden.

IkzoekGod.nl nieuwe voorpagina

IkzoekGod.nl nieuwe voorpagina

IkzoekGod.nl oude voorpagina

IkzoekGod.nl oude voorpagina

Momenteel schrijven er al heel wat bloggers mee, zodat we per week een aantal nieuwe blogs posten op de site. En deze worden natuurlijk ook gedeeld op Facebook en Twitter.

Facebook

Een andere belangrijke inspanning die we hebben geleverd is het uitwerken van de Facebook Page voor IkzoekGod.nl. Want we willen ons graag verbinden met mensen, in gesprek gaan, reactie mogelijkheden geven en zeker ook mogelijkheden om het goede nieuws verder uit te delen.

page likes ikzoekgod

Ikzoekgod fans facebook

Even ter illustratie, we doen het best goed op Facebook, maar er is nog veel werk te doen. Belangrijk op Facebook is een goede media-mix tussen inhoud, illustratie, inspiratie, humor, bemoediging, prikkelend…

Het is trouwens leuk om nieuwe mensen online te ontmoeten en gesprek aan te gaan met onbekenden. Juist ook via Facebook.

Online community

Maar, wat de sleutel is voor een echte online community, dat is niet zomaar gevonden. Het is niet zomaar een Facebook pagina met veel likes organiseren. Dat is geen community in de zin van verbinding met mensen. Van ons vraagt het lef om te proberen, lef om fouten te maken, lef om door te pakken.

We (van Agapè, Jesus.net) zullen dit stuk echt niet alleen kunnen. Ik hoop dat professionals met ons mee willen bouwen aan een positieve community van God volgers en God zoekers.

PS: lees nog even verder voor een persoonlijke noot

facebook en twitter

Persoonlijke noot

Sommigen zullen niet beter weten, anderen weten het wellicht niet. Voor een groot deel van de week besteed ik mijn tijd aan Internet Evangelisatie. Daarvoor werk ik bij Stichting Agapè waar ik Internet Evangelist en Media Innovator ben. Supermooi werk!

Voor dat werk ben ik afhankelijk van giften die ik krijg via Agapè. We maken wel eens de grap dat je bij ons zelf je salaris mag bepalen. En tot op zekere hoogte is dat zo… maar het moet wel binnenkomen.

We komen momenteel structureel wel te kort. Er wordt heel goed voor ons gezorgd hoor, maar het zou mooi zijn als we maandelijks meer giften zouden ontvangen zodat ik door kan gaan.

Wil je het werk ondersteunen?

Ga direct naar mijn pagina op agape.nl en machtig Agapè. Wil je meer weten? Neem dan gewoon contact op!

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -