Ja Rule Hillsong

Rapper Ja Rule en Hillsong

1 min leestijd

Rapper Ja Rule (maakte hits als “Always on time” en “Wonderful“) vertelt in een interview over zijn ervaring met de Hillsong kerk. Er zitten een paar mooie leerpunten in hoe een outsider kerk ervaart en wat helpt om God te vinden in de kerk.

[ba-vimeoflex videoid=”77281434”]

Vanaf het moment dat hij er binnenstapte voelde hij zich welkom. De kerk komt samen in een club. En het zijn gewone mensen. En ook de coole mensen komen er. Het voelt niet zoals je verwacht van een kerk.

Je mag er echt komen zoals je bent.

En deze zin herhaalt hij nog eens. Alsof het de sleutel was.

De pastor loopt in spijkerbroek. Is een coole gast. Hij preekt en Ja Rule luistert. Hij voelde zich op zijn gemak, hij ervoer de preek alsof het over hem ging en het raakte hem. Hij accepteerde God in zijn leven.

Mooi!

PS: Zijn er leerpunten die jij eruit haalt waar je mee aan de slag wilt gaan?

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -