bible-app-v5

Bijbellezen wordt sociaal

1 min leestijd

De grootste bijbel applicatie heeft een grote update gekregen. De applicatie van youversion steekt het vanaf nu anders in: meer sociaal. Maar met meer sociaal niet zozeer meer op Facebook of twitter. Het is daar al druk zat. Maar sociaal vanuit de applicatie zelf. Zo deel je je notities en gedachten met anderen.

bible-app-v5

Sinds de lancering van de applicatie in 2008 is het hard gegaan. De applicatie hoort bij de meest gedownloade applicaties en naar mijn persoonlijke mening is het de grootste bijdrage in het verspreiden en beschikbaar maken van de Bijbel in de laatste eeuw. Met meer dan 800 verschillende bijbelvertalingen en honderden talen is het een godsgeschenk!

Even terugkomen op dat sociale: er is gekozen om een maximum aan het aantal vrienden aan te houden. In het gewone leven blijkt het ook zo te zijn dat je maximaal 150 mensen echt kan kennen. Daarom hebben ze ervoor gekozen om het maximum hier ook op 150 te zetten. Dan hoef je ook niet direct te concurreren om ‘de meeste vrienden’ te hebben.

Bible App

PS: lees een uitstekende review van deze app op iphoneclub.nl »

Download de Bijbel App 5 voor Android of iOS: Google PlayApp Store

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -