Bounden iPhone app

Leren dansen met Bounden op de iPhone

1 min leestijd

Eerlijk gezegd dans ik zelf als een houten klaas. Volgens mij. Maar er gloort wellicht hoop met een nieuwe iPhone app die net is uitgekomen. Bounden is een speelse dansgame voor twee spelers . En zo leer je dansen met Het Nationale Ballet. Check het filmpje maar eens.

[ba-vimeoflex videoid=”95726417″]

Het idee is dat je met z’n tweeën om de duim op dezelfde telefoon te houden en dan een vorm in een draaiend doel te maneuvreren. Dat klinkt eenvoudig, maar het blijkt lastiger dan gedacht. Volgens mij ontdek je na een poosje… dat je samen danst :)

[appstore id=850456491]

Spoedig zal deze app ook in de Android app-store terecht komen.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -