Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

De apps die je nodig hebt voor Opwekking

5 juni 2014

Ga je naar de Pinksterconferentie van Opwekking dit jaar, dan kan je je papier thuislaten. Je hebt aan een smartphone genoeg om het programma te raadplegen en om de liedjes mee te kunnen zingen. Opwekking heeft twee apps uitgegeven hiervoor die geschikt zijn voor zowel de iPhone als de iPad. Ook kun je via de programma app de conferentie meemaken, alles wat gestreamd wordt is hier ook te vinden.

Programma app

[appstore id=817728991]

Deze app is ook beschikbaar in de Google Play Store (voor Android), klik door »

[ba-vimeoflex videoid=”97379268″]

Liedteksten

Je hebt nu alle liedteksten van Opwekking op je tablet of smartphone beschikbaar. Deze app is echter niet gratis, zelfs duurder dan een nieuw tekstboekje. Maar goed, je kan zo wel het papieren boekje thuis laten. Of gewoon niet aanschaffen. Scheelt weer een aantal bomen. Daarbij heb je de teksten van zowel de gewone Opwekkingsliederen als [email protected] en Opwekking Kids

UPDATE: er is een nieuwe liedteksten app (die o.a. in-app aanschaf van updates ondersteunt). De nieuwe app herkent de oude app en geeft dan optie om de app voor 99ct te updaten met alle laatste opwekkingsliederen

[appstore id=983163830]

OUD:

[appstore id=840804391]

Deze app is ook beschikbaar in de Google Play Store (voor Android), klik door »

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

De apps die je nodig hebt voor Opwekking…

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0