opwekking apps ipad

De apps die je nodig hebt voor Opwekking

1 min leestijd

Ga je naar de Pinksterconferentie van Opwekking dit jaar, dan kan je je papier thuislaten. Je hebt aan een smartphone genoeg om het programma te raadplegen en om de liedjes mee te kunnen zingen. Opwekking heeft twee apps uitgegeven hiervoor die geschikt zijn voor zowel de iPhone als de iPad. Ook kun je via de programma app de conferentie meemaken, alles wat gestreamd wordt is hier ook te vinden.

Programma app

[appstore id=817728991]

Deze app is ook beschikbaar in de Google Play Store (voor Android), klik door »

[ba-vimeoflex videoid=”97379268″]

Liedteksten

Je hebt nu alle liedteksten van Opwekking op je tablet of smartphone beschikbaar. Deze app is echter niet gratis, zelfs duurder dan een nieuw tekstboekje. Maar goed, je kan zo wel het papieren boekje thuis laten. Of gewoon niet aanschaffen. Scheelt weer een aantal bomen. Daarbij heb je de teksten van zowel de gewone Opwekkingsliederen als Life@opwekking en Opwekking Kids

UPDATE: er is een nieuwe liedteksten app (die o.a. in-app aanschaf van updates ondersteunt). De nieuwe app herkent de oude app en geeft dan optie om de app voor 99ct te updaten met alle laatste opwekkingsliederen

[appstore id=983163830]

OUD:

[appstore id=840804391]

Deze app is ook beschikbaar in de Google Play Store (voor Android), klik door »

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -