The Messiah - youtube

De Messias (filmpje)

1 min leestijd

Wat hebben de verhalen van Adam en Eva, de zondeval, de slang, koning David en de koningen te maken met de Messias? In 5 minuten leggen de mannen van The Bible Project de grote lijn door de Bijbel uit. In een visueel bijzondere manier.

Ik ben vanaf hun eerste filmpje best wel een fan van The Bible Project. Omdat ze grote thema’s in een paar minuten inhoudelijk en visueel uitleggen of ontvouwen. Binnenkort zullen de filmpjes ook Nederlandse ondertitels bevatten. Daar wordt nu aan gewerkt!

Eerder deelde ik al hun eerdere filmpjes:

1. Dit is Genesis (2 filmpjes)

2. Hemel en Aarde (fantastische uitleg)

2 reacties

  1. anna kloos op 04-12-2014 om 11:32

    I would not say Old and new testament. It is one book no need for division    • Wouter van der Toorn op 04-12-2014 om 13:49

      Well, if you say so, there are divisions. And the New Testament was not used by the Jews. And there are also divisions because there are many books that make the Old and New Testament. The Bible as a whole is just a library.