nieuwsbrief wouter en rianne van der Toorn

YES! Het is rond. En ander (privé) nieuws

4 min leestijd

Zo aan het eind van het jaar willen we je natuurlijk nog even bijpraten over de ontwikkelingen van het werk bij IkzoekGod.nl. Te beginnen met een prachtige mededeling waar we errug blij mee zijn. En natuurlijk vind je in deze nieuwsbrief ook een korte update over het gezin. Wouter en Rianne van der Toorn.

nieuwsbrief wouter en rianne van der Toorn

100% bij Agapè in dienst

Ik ben ontzettend dankbaar te kunnen melden dat ik vanaf 2015 mij volledig kan gaan richten op Jesus.net (internationaal) en IkzoekGod.nl in mijn rol als art-director en media-innovator. Ik kom dus voor 100% bij Agapè in dienst. YES! Eindelijk! Dit is mogelijk door een speciale gift die is binnen gekomen.

Nu is het onze uitdaging, samen met God, om komend jaar extra giften te verwerven: €800,- per maand. Zodat het ook zo kan blijven. Dat is een grote uitdaging maar het moet toch mogelijk zijn? Wil je meebidden, meedenken, meehelpen in dit proces?
Ondersteun ook mijn werk voor IkzoekGod.nl »

Nieuwe cursussen

cursussen ikzoekgod.nl

We hebben in de afgelopen weken met het team van IkzoekGod.nl hard gewerkt aan het herschrijven van de WaaromJezus-cursus en de StartersBijbel-cursus.  Deelnemers krijgen de kans om meer te ontdekken over God, Jezus, geloof en de Bijbel. Ondertussen zijn alweer honderden mensen bezig met de online cursussen. We bidden dat het veel mensen zal helpen om meer van God te ontdekken.

Vergeven en gebed

De nieuwe cursusomgeving geeft ons de mogelijkheid om aan nieuwe cursussen te werken die mensen helpen om stappen te zetten in hun geloof. Zo werken we aan een cursus over #vergeven en een cursus over gebed. Zelf schrijf ik veel van de inhoud.

Ons team

team ikzoekgod.nl

Even voorstellen hoor: dit is het team van IkzoekGod.nl en Jesus.net. En ja, we zijn gegroeid in het afgelopen jaar. Een mooi en energiek team waar het prachtig mee samenwerken is.

God op Sociale Media

Onze  Facebook pagina van IkzoekGod.nl heeft momenteel bijna 25.000 fans. Veel mooie gesprekken worden er hier op Facebook gevoerd. Openbaar en privé (persoonlijke berichten). Het is een van de manieren waarop we relevant het Evangelie willen brengen.

Meedoen?

Misschien zit je vaak op Facebook. Prima. Doe dan actief mee in het online gesprek op de Facebook pagina. Niet omdat jij het beter weet, maar omdat je, net als al die anderen, op weg bent door het leven. We zoeken tenslotte allemaal naar het doel van het leven, naar wie God is, naar hoop.
Wil je meewerken als vrijwilliger voor onze websites? Check dan eens de pagina over e-coaches (online vrijwilliger) en meld je aan »

Gezin

gezin

Sinds een paar maanden is er vlak bij ons huis een vluchtelingenopvang gestart. Rianne is betrokken bij Project Kruisberg, een kledingbank voor vluchtelingen. Iedere week is ze bezig met mensen die vaak alles hebben achtergelaten. En de kleding die ze hebben is dat wat ze dragen. In het winkeltje mogen ze kleding uitzoeken. Het is dankbaar werk! Daar word je blij van :)

We hebben een redelijk turbulente tijd in het gezin. Maar wat wil je met twee opgroeiende tieners :) Rhodé zit in Arnhem op de opleiding voor allround laborant. Dat gaat niet echt goed. Dus ze zal alles op alles moeten gaan zetten om verder te kunnen. Met Levi gaat het goed. De overstap naar HAVO 2 is een goede. Hij geniet van school maar moet hard aan trekken.

Dank voor de ondersteuning. Of het nu met jullie giften zijn, jullie gebeden of jullie belangstelling. We waarderen het enorm!!

Veel zegen gewenst. Juist ook in de tijd van kerst. Dat Gods vrede ook zal heersen in jullie gezinnen en jullie harten. Een hartelijke groet,

Wouter en Rianne van der Toorn

[ba-box background=”#EFEFEF” border=”#E37222″ textcolor=”#444444″]

Wil jij dit werk mogelijk maken?

Dit kan door een (periodieke) gift over te maken naar:
NL73 INGB 000 1021 474
t.n.v. Stichting Agapè
onder vermelding van fam. van der Toorn (code 84).

Je kan dit ook regelen via Internet. Met een machtiging of eenmalige giften: agape.nl/geven/machtiging/?code=84. Vermeld code 84 bij ‘Code voor medewerker of project’.

[/ba-box]

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties