exodus deel 2

Exodus verder uitgelegd

1 min leestijd

De mannen en vrouwen van The Bible Project hebben al heel wat pareltjes geleverd. Nu is het tweede deel over het boek Exodus uitgebracht. Check deze twee filmpjes direct van het boek dat gaat over de bevrijding van het volk Israël uit de slavernij in Egypte. In de woestijn ontvangen ze de wetten van God. Maar er gebeurt nog veel meer. De filmpjes helpen om een goed overzicht te krijgen van het hele boek uit de Bijbel.

Exodus ~ Deel 1

Exodus ~ Deel 2

De 10 geboden, de bouw van de tabernakel, het gouden kalf en meer…

Meer is te vinden op jointhebibleproject.com »

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -