Waarom Jezus?-cursussen

Waarom Jezus? cursus in 6 nieuwe talen

2 min leestijd

Als Jesus.net team hebben we een grote droom die we najagen: “Stel je een wereld voor waarin iedereen het evangelie kan horen, God kan leren kennen, mag groeien in zijn geloof in Jezus en zijn geloof eenvoudig kan delen.” Hoe ver zijn we in het verwezenlijken van die droom? Nou, er is nog veel te doen, maar iedere stap is een mooie. Zoals vorige week…

Deelnemers training

6 (bijna 7) nieuwe talen

Afgelopen week kwamen collega’s uit 6 andere landen om door ons getraind te worden. En met als doel om de week af te sluiten met een gloednieuwe cursus “Waarom Jezus?” (check de Nederlandse cursus) in hun eigen taal die klaar is om gelanceerd te worden. Wat een ontzettend toffe afsluiting was het om ieder land zijn eigen cursus vol trots te laten presenteren! In deze weken starten de meeste cursussen vrijwel direct!

Check de allemaal op een rijtje hieronder: is het niet gaaf?! Het is de Waarom Jezus?-cursus voor Tsjechië, Noorwegen Oekraïne (een Russische versie volgt snel), Duitsland, Litouwen en Estland.

Waarom Jezus?-cursussen

Samenwerken

Het is meer en meer de rol van het Jesus.net en het IkzoekGod.nl team: delen van al het mooie dat we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Samenwerkend met andere organisaties. Zo is de technologie voor het leerplatform (CODEX) door onze Poolse collega’s ontwikkeld.

In Nederland hebben we al een workshop gegevens aan mensen uit veel verschillende christelijke organisaties. Zij kunnen van ons leerplatform CODEX gebruikmaken. En samen kunnen we zo veel meer.

Op deze manier dromen we. Want als we het Goede Nieuws van Jezus Christus bekend willen maken, moeten we het vooral niet alleen proberen te doen, maar werken we graag samen.

PS:Evangelist zoekt partner

Om 100% voor Jesus.net te kunnen blijven werken zijn we in de afgelopen maanden gericht bezig geweest om nieuwe partners te zoeken die ons werk mogelijk maken. We zijn goed op weg (we zijn dankbaar voor alle gevers!). Wil je ook het werk mogelijk maken? Regel dat het eenvoudig via Internet. Met een machtiging of een eenmalige gift: agape.nl/geven/machtiging/?code=84.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -