lezen dagboek op iphone

Iedere dag vers: bijbelse dagboeken apps

2 min leestijd

Voor veel mensen is een dagelijkse reminder aan God heel plezierig. En waarom zou je je iPhone niet hiervoor gebruiken? Daarom heb ik een aantal Nederlandse dagboeken apps van verschillende uitgevers op een rijtje gezet. Doe er je voordeel mee!

Bijbelapp Treinreflecties

Item not available.

Deze gemakkelijke bijbelapp inspireert je iedere werkdag door middel van een korte overdenking bij een tekst uit de Bijbel. ‘Treinreflecties’ wil je laten zien dat God van mensen houdt en steeds met je meegaat. Onderweg naar school, het werk of gewoon thuis is het een handig dagboek om bij de hand te hebben.

De bijdragen bestaan uit een korte bijbeltekst met een toelichting (korte meditatie). De tekst is makkelijk leesbaar, ook voor wie de Bijbel en het christelijk geloof niet kent. De bijbelteksten komen uit de ‘Bijbel in Gewone Taal’. De overdenking bij het bijbelgedeelte is kort maar krachtig. Zonder kerkelijke taal zodat deze voor iedereen goed te volgen is.

Bijbel-fit: je persoonlijke Bijbelapp

Item not available.

Deze gratis Bijbelapp biedt je Bijbelverzen en –verhalen rond allerlei thema’s. Thema’s die passen bij wat jij meemaakt, over gevoelens en gebeurtenissen zoals ‘Ik voel me eenzaam’ en ‘Geldgebrek’. ‘Make the Bible fit into your daily life’ door de bijbel-app aan te passen aan jouw persoonlijke situatie!

Dagelijks woord

icon
Dagelijks Woord — BijbeltekstStichting Dagelijks WoordLifestyleGratisDownload

De Dagelijks Woord-app brengt de Bijbel naar je iPhone, iPod touch en iPad. Elke dag ontvang je via een pushbericht de bijbeltekst van de dag. Je kunt per dag van de week aangeven of je de tekst wilt ontvangen, en hoe laat. Ook staat de bijbeltekst van de dag als widget in je Berichtencentrum. Je kunt kiezen of je de tekst in NBG-, NBV-, Staten-, Willibrord-, HSV- of Naardense vertaling wilt lezen.

Zoals altijd zijn aanvullingen van harte welkom! 

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

G Burggraaf
G Burggraaf
6 jaren geleden

De app bijbels dagboek uit 2011 doet het niet meer sinds IOS 9.
Wordt hij nog ge-update?