Opwekking 2015 iPad app

Tech update – week 21

3 min leestijd

Iedere week praat ik over het laatste (reli-)tech-nieuws op GNR. Deze week over de apps die je nodig hebt voor de Pinksterconferentie van Opwekking, een handgeschreven Bijbel en een TV die je als een poster aan je muur plakt. En nog een paar leuke nieuwtjes…

Apps voor Pinksterconferentie

Ga je naar de Pinksterconferentie van Opwekking dit jaar, dan kan je je papier thuislaten. Je hebt aan een smartphone of je iPad genoeg om het programma te raadplegen en om de liedjes mee te kunnen zingen.

Opwekking 2015 iPad app

Opwekking heeft twee apps uitgegeven hiervoor die geschikt zijn voor zowel de iPhone als de iPad. Ook kun je via de programma app de conferentie meemaken, alles wat gestreamd wordt is hier ook te vinden. PS: er is een nieuwe app voor de Opwekkingsliedjes. De nieuwe app herkent de oude app en geeft dan optie om de app voor 99ct te updaten met alle opw liederen.

[appstore id=983163830] [appstore id=817728991]

PS: dat niet ieder evenement handig is met apps bleek laatst bij een wandeltocht in Gelderland waar de organisatie in allerijl nog bordjes moesten plaatsen. Lees het verhaal op iculture.nl »

In 10 jaar is handgeschreven bijbel voltooid

Kunstenaar Dino Mazzoli heeft 10 jaar gewerkt aan een handgeschreven en geïllustreerde Bijbel. Het bevat 5000 kleurrijke illustraties en is 1473 pagina’s lang. En het is prachtig geworden.

[appstore id=983371759]

Ontdek hier meer »

Deze TV plak je aan je muur

Heb je net je curved-flatscreen-TV in huis gehaald (je weet wel, met dat prachtige bochtje erin) komt er weer wat anders aan. LG heeft al een HDTV laten zien die zo dun is als een poster.

LG wallpaper TV

Je plakt een magnetische mat aan je muur en plakt vervolgens je TV daar weer op. Het is nu nog een beetje duur (zo’n €9000,-) maar het zou zomaar kunnen dat in de nabije toekomst je TV in een kartonnen koker thuis zal worden bezorgd. cnet.com »

Bidden Onderweg

Een website en apps die je helpen in je geestelijk leven. Bidden Onderweg biedt elke dag een nieuwe gebedspodcast aan. Een combinatie van muziek, enkele verzen uit de Bijbelteksten van de dag en vraagjes om de link te maken met je gewone leven.

biddenonderweg.org

De jezuïeten van de Lage Landen (initiatiefnemers) hebben voor deze dagen de lancering van een iOS en Android app gepland. En ik kijk er zelf erg naar uit! Meer op biddenonderweg.org »

O ja, dit is ook interessant:

  • camera’s van smartphones die kanker kunnen opsporen: dutchcowboys.nl »
  • onze aandachtspanne die steeds korter wordt, nog korter dan een goudvis volgens Microsoft: digitaltrends.com »
  • je mag toch blijven bellen, sms’en en whatsappen op de fiets. Ik denk dan: als je maar op blijft passen hè! nu.nl »
  • Nederlandse start-up brengt Segway-achtige Oxboard op de markt. Ben benieuwd wie ermee voor de dag durft te komen: tweakers.net »

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -