bliyoo app onbeperkt lezen

Tech update week 22

2 min leestijd

Iedere week praat ik over het laatste (reli-)tech-nieuws op GNR. Deze week over de onbeperkt lezen via de Bliyoo app, aardbevingen meten met je app en een bug die je iphone laat crashen.

Bruna lanceert ‘spotify voor boeken’

bliyoo app onbeperkt lezen

Gebruikers van de app Bliyoo lezen voor een vast bedrag per maand onbeperkt boeken en tijdschriften. Dat is mooi. Maar… onbeperkt is natuurlijk wel alleen met geselecteerde titels. Met een speciaal symbooltje zie je of de titel onderdeel is van je abonnement van ‘onbeperkt lezen’.

Er zitten behoorlijk interessante titels tussen maar nu misschien nog een beetje weinig om echt interessant te zijn voor het grote publiek. Nadeel vond ik zelf ook dat je slechts maar een paar titels tegelijk mag downloaden op je device. Je moet deze dan verwijderen voor je een ander mag openen.

[appstore id=408396667]

Meer info op bliyoo.bruna.nl »

Aardbevingen meten kan nu met deze Groningse app

Het is vanaf nu mogelijk om bij te dragen aan het meten van aardbevingen, simpelweg door een app te downloaden. Bevingmeter maakt gebruik van sensoren van je iPhone of Android-toestel en brengt daarmee bevingen in het land in kaart.

[appstore id=990977029]

De app is een idee van initiatiefnemer Groninger Stef van der Ziel en is vooral bedoeld voor mensen die in Groningen wonen, waar vaak bevingen gevoeld worden. Bevingmeter werkt uiteraard ook in andere delen van het land. PS: Dat de app maker “Schuddema B.V. is zal niet helemaal toevallig zijn ;)

Link voor Android-versie. Meer op bevingmeter.nl »

Vervelende bug laat je iPhone crashen

Met een rijtje vreemde tekens kan je de iphone van een ander laten vastlopen. Dat is een erg lastige bug die Apple nog moet oplossen. Zie hieronder een screenshot ervan:

https://twitter.com/MacRumors/status/603403858564370432/

Tot die tijd maar hopen dat je vrienden je niet in de maling willen nemen en de telefoon op slot gooien. Want de reeks karakters kan je echt niet zomaar per ongeluk intypen lijkt me. Meer op techtimes.com »

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -