night shift ios 9.3

Tech update week 12

2 min leestijd

Wat speelt er zich allemaal af in de tech-wereld, sociale media en apps? Deze week gaat het over een oeps-momentje voor een sloopbedrijf dat een verkeerd huis sloopte, over The Passion die je ook in Virtual Reality kan beleven en de laatste update van het besturingssysteem van iPhones.

Door fout in Google Maps verkeerd huis gesloopt

De fout is volgens het sloopbedrijf gemaakt doordat Google Maps het verkeerde huis aangeeft wanneer het adres wordt ingevoerd. Het huis dat daadwerkelijk gesloopt moest worden lag een huizenblok verderop, meldt Kera News.

Lindsay Diaz staat met haar 7 maanden oude zoontje in de woonkamer van het huis dat gerepareerd had moeten worden. Dit is voor het per ongeluk werd gesloopt.

Lindsay Diaz staat met haar 7 maanden oude zoontje in de woonkamer van het huis dat gerepareerd had moeten worden. Dit is voor het per ongeluk werd gesloopt.

Opvallend genoeg geven andere kaartendiensten zoals Apple Maps en Mapquest wel de goede locatie weer. De eigenaren van het huis dat per abuis werd gesloopt, vroegen eerder die dag nog een bouwvergunning aan om reparaties uit te voeren. Die waren nodig na een tornado eind december. Bron: keranews.org / nu.nl »

Beleef The Passion in Virtual Reality

The Passion is het eerste grote live-event in Nederland dat via virtual reality te beleven is. Met deze nieuwe techniek stop je je smartphone in een speciale bril. Als je je bril opzet, sta je ineens midden op het podium in Amersfoort. Je kan rustig om je heen kijken, terwijl je gewoon thuis op de bank zit!

Je hebt een speciale karonnen VR-bril nodig waar je je smartphone in kan zetten. Heb je bijvoorbeeld al een cardboard thuis liggen, download dan de app en beleef The Passion op een unieke manier: thepassion.nl/vr

Apple brengt iOS 9.3 met Night Shift en meer uit

Apple heeft een update van het besturingssysteem voor iPhones en iPads uitgebracht: versie iOS 9.3Het is de grootste update voor iOS 9 tot nu toe met enkele handige nieuwe functies, waar de nachtmodus misschien wel een van de belangrijkste functies is. Die nachtmodus, Night Shift, is een functie waarbij het scherm minder blauw kleurt wat in de avonduren beter is voor je ogen en in theorie je dus minder wakker zou moeten houden.

night shift ios 9.3

Voor klassen en scholen zijn een aantal functies toegevoegd die ook bijzonder handig zijn zoals meerdere accounts per iPad waardoor meerdere leerlingen dezelfde iPad zouden kunnen gebruiken, terwijl ze toch hun eigen gegevens hebben.

Nog een opvallende aanvulling is de eenvoudige notitie app waarbij je notities nu kan beveiligen met een wachtwoord of je vingerafdruk. Bron: iculture.nl / tweakers.net »

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties