Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Zo geef je de perfecte presentatie

10 juni 2016

Heb jij last van podiumvrees? Of vind je het lastig om je publiek mee te nemen in verbazing van jouw presentatie? Ben je misschien een TED-talk aan het voorbereiden? Dan zou je deze instructie eens moeten kijken. Het is slechts 4 minuten, maar meer heb je niet nodig om je publiek je met een staande ovatie te laten bewonderen.

Pat Kelly geeft een presentatie over ‘thought leadership’, want hij is namelijk een echte ‘thought leader’. Hij weet nog precies hoe het was om te realiseren dat hij een ‘thought leader’ was:

“Ik ontmoette in 2005 een andere ‘thought leader’ en ik vroeg hem hoe hij een ‘thought leader’ was geworden en hij reageerde ‘Ik weet het niet’. En toen wist ik gewoon dat ik er ook een kon zijn.”

En dat niet alleen… Hij deed ook iets met zijn handen en vingers. Hij is een echte, dat zie je zo, dat merk je zo, dat voel je door alles heen. En jij kan het ook leren!!

PS: een andere parodie was die van de contemporvant church, een zo’n moderne kerk, dat je er eng van wordt.

Bron: cbc.ca »

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zo geef je de perfecte presentatie

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0