Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Hosten van een website

Je website moet ergens op een server worden geïnstalleerd. Dat doe je bij een hosting provider. Maar welke moet je hebben? Dit is een lastige, als ik eerlijk ben, omdat je kiest van goedkoop tot professioneel, van alles erop en eraan tot alles is mogelijk. Hier een paar tips, maar neem ze voor wat het waard is.

hoeveel kost een website

Het hoeft niet veel te kosten

Wellicht denk je dat een website hebben veel geld kost. Niets is minder waar. Je kan zelfs voor niets een website hebben. Denk bijvoorbeeld aan een website aanmaken op wordpress.com. Je hebt dan wel niet helemaal je eigen URL, maar de verdere service is helemaal gratis. Verder zou een gewone website maximaal een paar tientjes per jaar moeten kosten!

Als ik een advies mag geven: het is wel nuttig om even op Internet te zoeken naar klantervaring. Want het is niet echt fijn als de klantenservice slecht is, of als een provider bijvoorbeeld regelmatig met storing en uitval te maken heeft. 

Webreus.nl

Zelf heb ik uitstekende ervaring met webreus.nl. Met prijzen van een tientje per jaar is het prima! En de service is uitstekend. Hier heb ik zelf alleen maar goede ervaringen mee. Klik door voor meer informatie »

One.com

Hier heb ik geen ervaring mee, maar het is zeker een bekende. De prijzen beginnen bij €1,25 per maand. Dat is prima te overzien. Check voor meer informatie » 

Aanvullen s.v.p.

Graag meer opties met ervaring gevraagd! Wil je deze in de reacties plaatsen? PS: reclame van bedrijven zal worden verwijderd, ik zoek naar eerlijke beoordelingen en klantervaringen van anderen. Als je bericht door het systeem wordt aangemerkt als reclame, dan krijg ik deze eerst te zien voor deze zal worden geplaatst.