Creatov.nl is mijn persoonlijke weblog. Deze blog wijd ik aan de zaken waar ik me het meeste mee bezig houd en die ik het meest inspirerend vind: Spiritualiteit, verhalen, geloof, kunst, oude wijsheid, kerk, Internet, nieuwe media, technologie, film, etc.

Diensten Creatov

Binnen Creatov bied ik diensten aan en ontwikkel ik voor partijen online strategieën, nieuwe marketing concepten, help ik de online positionering te verbeteren, zoek ik naar het verhaal van een bedrijf, ontwikkel ik online leerconcepten en digitale communities.

Hierin neem ik 20 jaar ervaring in digitale media mee, naast mijn ruime ervaring in schrijven, spreken en presenteren.

Wouter van der Toorn
Reeweg Oost 56
3312 CR, Dordrecht
The Netherlands

Sinds mei 2019 draag ik ook de naam Thomas (de Twijfelaar), maar dat is dan weer een heel verhaal.

Bright Elephant

In 2019 ben ik begonnen met het opbouwen van een nieuw bedrijf dat als visie heeft om de dood meer bespreekbaar te maken en meer aandacht voor rouw en herinneren. Hierin werk ik samen met Sandra Jongeneelen met wie ik jaren samen leiding gaf aan afdeling Radiotherapie in het VU Medisch Centrum. Bright Elephant is live sinds april 2020. Ons werk en onze diensten zullen steeds zichtbaarder worden voor het grotere publiek. Bezoek brightelephant.nl.

Schrijven

Samen met mijn compagnon schreef ik het boek 'Van missen krijg je het koud' en schreef ook het boek 'Rake Woorden'.

Een aantal jaren schreef ik voor het Nederlands Dagblad de rubriek 'Viral' met een opvallende trend van die dag of die week. Ook zijn er met een bepaalde regelmaat game reviews te vinden.

Er zijn een aantal boeken die momenteel in de pen zitten. Een boek over rouw. Een fantasy boek. En nog meer. Volg me op socials om op de hoogte te blijven.

Oude en Nieuwe Kerk Delft

Sinds eind 2022 ben ik betrokken als Hoofd Marketing bij de Oude en Nieuwe Kerk van Delft en werk aan zichtbaarheid van de oudste kerken van Delft. Meer op onkd.nl »

Spreken en advies

Al zo'n 20 jaar spreek ik in kerken. Als je me wilt uitnodigen, stuur een berichtje. Verder adviseer ik organisaties en kerken in hun online en offline communicatie.

Contact

Wil je in contact komen? Ga naar de contactpagina en stuur je berichtje! Of het nu een vraag is voor een spreekbeurt, een vraag om van mijn diensten gebruik te maken of een correctie op een van de blogs. Het is allemaal welkom!