Geloofszending

Stichting Agapè (onderdeel van Campus Crusade for Christ) is een geloofszending die geen eigen fondsen heeft om de medewerkers salaris te betalen, zorgt voor sociale voorzieningen en pensioenopbouw. Dat betekent dat iedere stafmedewerker van Stiching Agapè zelf verantwoordelijk is voor de support van de eigen bediening binnen het werk. Daarom hebben we een groep mensen om ons heen nodig die door gebed en financiële support het werk voor ons mogelijk maken om Jezus Christus bekend te maken in ons land en door middel van Internet. Het is een manier van geloofszending die ons iedere dag laat vertrouwen op de zorg van onze hemelse Vader.

voorbeeld raket en team nodig

U kan ook betrokken worden bij ons werk

  1. Door ons maandelijks te ondersteunen. U kan uw gift over maken giro 1021474 van Stichting Agapè te Doorn o.v.v. fam. vd Toorn (code 84). De meeste mensen ondersteunen ons met een maandelijkse gift van € 25,- , € 50,- of € 100,-. Een klein deel van uw gift wordt ingehouden voor het zendingsfonds en als bekostiging van de conferenties.
  2. Door een eenmalige gift. We zijn enorm blij met iedere gift. En zien hierin de zorgende hand van onze hemelse Vader.
  3. Je kan direct ONLINE GEVEN via agape.nl. Let op om de juiste medewerker te selecteren!
  4. Door met ons mee te bidden. We hebben een kleine groep bidders om ons heen die bidden voor het werk binnen stichting Agapè en voor het gezin.

Als u meer over ons werk bij Stichting Agapè wilt weten, neem dan gerust contact met ons op. We willen het graag aan u voorleggen. Neem gerust contact met ons op. Telefoonnummer: +31(0)314-394288.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen via post of email, stuur ons dan een berichtje. Klik hier.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties