Wouter van der Toorn

Spreken

Spreken is mijn grote hobby: ik doe niets liever

Ik ben, als het in de agenda past, beschikbaar voor een (s)preekbeurt. 'k Heb in de afgelopen jaren op heel wat verschillende plekken gesproken, in verschillende soorten kerken en gelegenheden.

Waarover?

Ik ben een notoire godzoeker, een groot liefhebber van de Bijbel, denk dat we nog veel te weinig weten, dat Goede Nieuws echt goed moet zijn, bijzonder fan van Jezus en waar ik kan probeer ik hem te volgen, ik hou van eerlijke vragen en ben niet bang om daarin ver te gaan. Eerlijk duurt het langst toch? Daarom preek eerlijk, recht-door-zee en in gewone taal. Verwacht je een gepolijste dominee, dan moet je me zeker niet vragen.

Daarnaast spreek ik over thema's die dicht bij me liggen zoals Sociale Media, nieuwe media, online geloven, trends in de kerk en maatschappij, communicatie en marketing. Vaak op het snijvlak van geloof.

Mijn stijl?

Weet waar je aan begint als je me wilt uitnodigen. Ik ben eerlijk, probeer zoveel mogelijk aan te sluiten bij het publiek, wil graag contact met de zaal, het liefst zelfs in gesprek. Ik hou van het experiment en geloof dat er altijd meer te leren is als spreker. Zowel in kerkdiensten als bij andere gelegenheden...

Vergoeding

Mijn standaardtarief is €250,- (inclusief reiskosten). Mijn werk bij Jesus.net wordt mogelijk gemaakt door giften. Je kan de vergoeding als gift geven via stichting Jesus.net; zo ondersteun je mijn werk als Internet Evangelist. Heb je een andere vergoeding in gedachten (bijvoorbeeld als dit teveel is voor jullie of dat je graag meer wil geven), neem gewoon contact op, dan passen we er een mouw aan.

Stuur direct een bericht

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.