Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

India-trip dag -3

2 september 2011

Victoria_Memorial_Calcutta

Victoria Memorial, Calcutta | Bron: wikipedia

Zondag avond zal ik vertrekken naar Schiphol om maandag uiteindelijk aan te komen in Calcutta. Ik ben daar als voorganger en zal er kennismaken met het werk van stichting Compassion ter plaatse. Ik zal er projecten en kerken ontmoeten, voorgangers en plaatselijke werkers spreken en kinderen en gezinnen uit de projecten bezoeken. Ook Rajesh, ons sponsorkind (nou ja kind) van 17. Ik ben voorbereid op een cultuurschok. Want India is een land met vele uitersten. Ik zal extreme rijkdom en extreme armoede zien.

Via deze site zal ik regelmatig updates posten inclusief foto’s voor zover het gaat. Ik ben afhankelijk van de infrastructuur ter plaatse. Als je wilt reageren, heel graag. En als je wilt bidden voor een veilige reis en veilig verblijf, en wilt bidden voor mijn gezin dat thuis blijft. Het betekent ook dat de nieuwe artikelen op deze site tijdelijk een wat ander karakter zullen hebben.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

India-trip dag -3

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0