water in Bangkok

MinistryNet 2011 in Bangkok

2 min leestijd

ministrynetconference

Komende week vertrek ik voor een aantal dagen in Bangkok voor MinistryNet 2011 conferentie. De conferentie is in de eerste plaats bedoel voor collega’s die werken binnen een of andere Internet bediening binnen CRU / Campus Crusade for Christ. Stichting Agapè is daar de Nederlandse afdeling van. Ik zal er zijn samen met collega Jan Willem Bosman.

Besluit: Bangkok gaat door

Het was spannend of de conferentie wel kon doorgaan. Want… Bangkok heeft erg veel last van water. De mensen van de organisatie zijn al ter plaatse en hebben in alle wijsheid besloten (waarbij echt alles is afgewogen en de risico’s zoveel als mogelijk zijn ingeschat) om het door te laten gaan. Meer over dat besluit is te vinden op de site van MinistryNet. Zie hieronder de kaart waar de wateroverlast wordt bijgehouden:

water in Bangkok
Dit is trouwens directe link naar de Google Map waarop alles wordt bijgehouden

Presentaties

Er zijn verschillende belangrijke bijdragen die we zullen leveren. Allereerst de hele gedachten achter Jesus.net. Dan heb je het over  landing pagina’s als ik-wil-dood.nl, evangelisatie sites als ikzoekgod.nl en waaromjezus.nl en discipelschaps concepten als startersbijbel.nl. En dat allemaal uiteindelijk gekoppeld (waar mogelijk) met plaatselijke kerken. Zelf zal ik twee seminars geven. De eerste over e-learning in zijn algemeenheid, de tweede een introductie in het startersbijbel.nl concept met een demo voor de deelnemers zelf.

Mad Science Lab

Als laatste, dat is een hele leuke, zal er een zgn. Mad Science Lab zijn waarbij creatieve geesten bij elkaar worden gezet die voorstellen kunnen doen, concepten kunnen uitwerken of prototypen kunnen bouwen voor evangelisatie en discipelschap. Daar ben ik persoonlijk erg benieuwd naar!

Ik zal proberen een en ander te bloggen vanuit Bangkok. Dus hou deze site in de gaten!

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -